Am un galaxy a9 2018 achizitionat de la emag.si vad ca acest tel nu este disponibil pt apel 4G care sa fie problema mrntionez ca tel a fost... Vizualizare anunț
Maximizează experiența cu dispozitivul Samsung cu ajutorul aplicațiilor și serviciilor Samsung.
Custom List Message Item |
---|
Am un galaxy a9 2018 achizitionat de la emag.si vad ca acest tel nu este disponibil pt apel 4G care sa fie problema mrntionez ca tel a fost... Vizualizare anunț |
Cea mai tare aplicație pentru un telefon! Bravo Samsung, și sa speram ca o sa tot vina ***** îmbunătățiri la aceasta aplicație an de an. ... Vizualizare anunț Nu sunt bani aruncați, dacă te folosești intens de ele. iti ușurează munca. Ținând cont ca acum folo... Vizualizare anunț |
Schimbările dramatice care au zguduit lumea în 2020, în context pandemic, nu au transformat doar felul în care trăim, ci au avut un impact deosebit... Vizualizare anunț |
Serviciul bixby este disponibil pe telefonul meu???? Samsung Galaxy A20e Vizualizare anunț :-)) a primit omul raspuns acum 2 saptamani. Nu cred ca era nevoie sa "reinvii" topicul. Vizualizare anunț |
Funcția Rutine Bixby utilizează inteligența artificială pentru a învăța modelele de utilizare și preferințele tale. După aceea, poate să utilizeze... Vizualizare anunț Aici puteți gasii si ***** puteți seta bixby rutine sa facă anumite tascuri pentru telefon. https://... Vizualizare anunț |
Folderul securizat este locul perfect pentru a stoca toate fotografiile, videoclipurile, fișierele, aplicațiile și datele pe care dorești să le... Vizualizare anunț |
Activarea funcției Samsung Health Monitorizează-ți starea de... Vizualizare anunț |
Subiect | Autor |
---|---|