Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Backup WhatsApp

(Subiect creat la: 26-02-2021 04:34 PM)
1424 Vizualizări
Sergentu
Pathfinder
Opțiuni
Salut. Am si eu o intrebare si sper sa ma ajute cineva. Am avut un telefon la care mi s-a spart display-ul pe care aveam multe conversatii pe whatsapp pe care le-am pierdut neavand backup facut la momentul respectiv. Mi-am cumparat un alt telefon pe care am din nou o gramada de conversatii. Mi-am reparat si telefonul cu display-ul spart si acum intrebarea e cum fac sa am pe acelasi telefon toate conversatiile?
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu ai nevoie de cartela in tel vechi, odata activat whatsapp-ul functioneaza daca ai net. Il poti conecta de ex la wifi🤷

@Sergentu am totusi o veste proasta....nu poti face ce vrei. Ok, sa reformulez...este atat de complicat sa o faci, incat cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da este sa uiti.

Evident, poti face backup de pe oricare din telefoane dar...cand restaurezi backup-ul se va suprascrie ce ai in momentul acela. Daca pui backup-ul de la tel vechi vei avea acele conversatii, daca pui backup-ul de la cel nou, vei avea conversatiile noi. Restaurand un backup nu se face "merge" la conversatii, pur si simplu se aduce whatsapp-ul la starea in care era la momentul backup-ului.

Exista totusi o metoda daca esti priceput la decriptari si SQL... Backup-ul de la whatsapp este salvat criptat intr-un fisier de tipul " *.db.cryptN" (unde N e o cifra legata de versiune). Ca sa obtii ce iti doresti ar trebui sa:
1. Faci cate un backup pe fiecare telefon.
2. Decriptezi fisierele de backup (sa zicem c.u WhatCrypt sau ceva similar). Vei obtine 2 baze de date SQL
3. Combini cele 2 baze de date SQL in una singura
4. Re-criptezi baza de date obtinuta si vei obtine un alt backup practic
5. Restaurezi acest backup care va contine toate conversatiile de pe ambele telefoane.

Crede-ma ca nicio conversatie din lume nu merita efortul asta... Uita

P.S. Wish you luck....

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

17 Răspunsuri
6illy
Helping Hand
Opțiuni
Cand instalezi whatsapp ul, te intreaba daca vrei sa reincarci conversatiile salvate
0 Aprecieri
Opțiuni
trebuie sa iti faci un cont de backup pentru a recupera toate conversatiile!
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
nici mie nu mi sa facut backup
0 Aprecieri
profcosmin
Pioneer
Opțiuni
Backup-ul se face în Google Drive.
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
dacă folosești același cont gmail, normal se transferă toate conversațiile de pe celălalt telefon!
Cris510
Helping Hand
Opțiuni
Descarca acesta dacă vrei protecție!!! E cel mai tare !

Screenshot_20210227-003302_Tor Browser.jpg

0 Aprecieri
BadM
Pioneer
Opțiuni
La fel am pățit și eu deși am avut backup-ul făcut.
0 Aprecieri
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Pe noul telefon ti se vor restaura datele pana la ultimul backup facut pe telefonul vechi!
De exemplu daca ultimul backup a fost in 15 febr,pe noul telefon ti se vor incarca datele pana la acea data!
MrsAnnieR
Voyager
Opțiuni
Asa am patit si eu c.u noul telefon, nu aveam la zi facut back-up'ul. Dai back-up la conversatiile ce le ai pe noul telefon, scoti cartela si o bagi in telefonul vechi, dai back-up acolo, apoi o muti inapoi in cel nou.
0 Aprecieri
MrsAnnieR
Voyager
Opțiuni
OP spune ca si'a reparat telefonul vechi
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Păi a menționat că a pierdut pe cel vechi conversațiile, că nu le-a făcut back-up. Sau de fapt vrea back-up pentru cel vechi, acum că e reparat? 🤔
Dar tot nu se mai poate, dacă nu a făcut back-up deloc. Și eu am pățit odată, am uitat să fac back-up la zi și nu aveam chiar toate conversațiile când am schimbat telefonul. Deși, mi-am dat seama pe moment, am băgat cartela în celalalt telefon, dar evident, nu am mai putut recupera la ce nu mai făcusem back-up, la conversații. În schimb, pozele au rămas.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Faci back-up in whatsapp, folosesti contul de google, pe telefonul actual. După, pe telefonul reparat, când activezi whatsapp, pe același nr de telefon, o să te întrebe dacă vrei să faci restore la conversații și ar trebui să le ai pe toate, până în momentul în care ai făcut back-up.
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu ai nevoie de cartela in tel vechi, odata activat whatsapp-ul functioneaza daca ai net. Il poti conecta de ex la wifi🤷

@Sergentu am totusi o veste proasta....nu poti face ce vrei. Ok, sa reformulez...este atat de complicat sa o faci, incat cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da este sa uiti.

Evident, poti face backup de pe oricare din telefoane dar...cand restaurezi backup-ul se va suprascrie ce ai in momentul acela. Daca pui backup-ul de la tel vechi vei avea acele conversatii, daca pui backup-ul de la cel nou, vei avea conversatiile noi. Restaurand un backup nu se face "merge" la conversatii, pur si simplu se aduce whatsapp-ul la starea in care era la momentul backup-ului.

Exista totusi o metoda daca esti priceput la decriptari si SQL... Backup-ul de la whatsapp este salvat criptat intr-un fisier de tipul " *.db.cryptN" (unde N e o cifra legata de versiune). Ca sa obtii ce iti doresti ar trebui sa:
1. Faci cate un backup pe fiecare telefon.
2. Decriptezi fisierele de backup (sa zicem c.u WhatCrypt sau ceva similar). Vei obtine 2 baze de date SQL
3. Combini cele 2 baze de date SQL in una singura
4. Re-criptezi baza de date obtinuta si vei obtine un alt backup practic
5. Restaurezi acest backup care va contine toate conversatiile de pe ambele telefoane.

Crede-ma ca nicio conversatie din lume nu merita efortul asta... Uita

P.S. Wish you luck....

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Adyp72
Voyager
Opțiuni
Eu stiu ca la Whatsapp trebuie sa pui sim-ul in telefon,pt ca el functioneaza pe baza numarului de mobil!
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă scoți sim-ul și conectezi telefonul la Wi-Fi, o să îți funcționeze whatsapp, atât timp cât nu activezi whatsapp (vorbim de același nr) pe alt telefon.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
@Adtp72, ce spune Elena este extrem de corect, fix asa face.

Si faptul ca merge doar pana activezi acelasi numar pe alt telefon a fost bagata de curand, inainte mergea si daca il activai pe mai multe...le conectai la wifi si mergeau toate. Eu stiu sigur ca am facut asta c.u 2 telefoane. Am bagat sim si am activat whatsapp pe un tel nou si primeam mesajele si pe cel vechi care era deschis langa mine fara sim in el (dar conectat la wifi)

0 Aprecieri
Sergentu
Pathfinder
Opțiuni
multumesc frumos pt sfat
0 Aprecieri