backup la mesajele de la WhatsApp blocat la 100%, GALAXY A51 4G
Bună ziua, îmi poate spune cineva de ce nu se finalizează backup-ul conversațiilor de la WhatsApp în Google Drive. îmi rămâne blocat la 100% și îmi zice că se încarcă într-una.
I-am șters datele aplicației și în timpul restaurării mesajelor mi-a dat eroare că nu am Wi-Fi, când eu de fapt aveam. De dimineață îmi tot face așa și nu știu de ce. Local se face, dar nu și în Google Drive.
Nu înțeleg ce a avut. Și am mai avut o eroare ciudată, atunci când m-am autentificat la WhatsApp, nu-mi detecta automat codul mesajului, îmi rămăsese blocată bara aceea de progres la 100% și îmi zicea că se așteaptă verificarea automată. A trebuit să apăs pe retrimitere cod. După aceea am putut să mă autentific.
Prima dată am crezut că am viruși în telefon, dar Google Play Protect îmi zice că nu e nicio aplicație dăunătoare în telefon. Îmi cer scuze pentru acest „Roman”, dar nu înțeleg ce are. Știu, de asemenea, că nu prea are legătură cu telefoanele Samsung, dar... Există vreo rezolvare la această problemă? O aveți și voi pe telefoanele voastre?
Eu am un a51 4g, o zic din nou în cazul în care este necesar acest lucru.
Acum s-a terminat Backup-ul în sfârșit. Nu știu de ce a durat atâta să se facă.