Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Backup blocat

(Subiect creat la: 19-06-2021 06:23 PM)
1285 Vizualizări
djinn6200
Voyager
Opțiuni
backup la mesajele de la WhatsApp blocat la 100%, GALAXY A51 4G Bună ziua, îmi poate spune cineva de ce nu se finalizează backup-ul conversațiilor de la WhatsApp în Google Drive. îmi rămâne blocat la 100% și îmi zice că se încarcă într-una. I-am șters datele aplicației și în timpul restaurării mesajelor mi-a dat eroare că nu am Wi-Fi, când eu de fapt aveam. De dimineață îmi tot face așa și nu știu de ce. Local se face, dar nu și în Google Drive. Nu înțeleg ce a avut. Și am mai avut o eroare ciudată, atunci când m-am autentificat la WhatsApp, nu-mi detecta automat codul mesajului, îmi rămăsese blocată bara aceea de progres la 100% și îmi zicea că se așteaptă verificarea automată. A trebuit să apăs pe retrimitere cod. După aceea am putut să mă autentific. Prima dată am crezut că am viruși în telefon, dar Google Play Protect îmi zice că nu e nicio aplicație dăunătoare în telefon. Îmi cer scuze pentru acest „Roman”, dar nu înțeleg ce are. Știu, de asemenea, că nu prea are legătură cu telefoanele Samsung, dar... Există vreo rezolvare la această problemă? O aveți și voi pe telefoanele voastre? Eu am un a51 4g, o zic din nou în cazul în care este necesar acest lucru. Acum s-a terminat Backup-ul în sfârșit. Nu știu de ce a durat atâta să se facă.
0 Aprecieri
15 Răspunsuri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Ori fi intrat hackerii sau altcineva pe contul tau !! Chiar nu stiu orice este posibil! Șterge și reinstalează l!!! Iar după ce primești codul șterge l imediat din mesaje și coșul din gunoi
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
A intrat Pazvante pe contu lui:)
Ce hacker fura contu la un roman oarecare ?
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Dar mie cum mi au spart toate adresele de e-mail?????
Și s au dus din una în alta și mi au blocat și 4 telefoane Samsung care erau legate de contul Google! A52 a ajuns în Service pentru rescriere soft de la 0
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Pai daca instalezi toate vpn-urile si broswerele posibile...
De unde stii ca in spate la vpn-iu ala nu e unu care odata ce il bagi pe telefonul iti vede toate datele,toate parolele si absolut tot ?
Și nu știu daca doar tie da mie nu
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
NordVPN este una dintre cele mai serioase firme de VPN din lume!
Iar Browserul nu are legătură cu asa ceva !
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Crezi ca isi permit magarii de 2 lei?Screenshot_20210619-200047_Brave.jpg
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
VPN ul nu vede nimic am uitat sa ți zic trebuie sa i dai acces doar la traficul de date care este Criptat și se creează tunelul VPN . Atât nu au acces la parole sau la alte lucruri din telefon ! Un antivirus are acces la mult mai multe din telefonul tău decât un VPN
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
A VPN is a digital Swiss Army knife!!! 😉signal-2021-06-20-055615_602.jpg
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Poți verifica codurile de securitate cu persoanele pe care le ai în lista dacă sunt la fel la ambii înseamnă că nu există nici un intrus.
Dezactivează back upurile nu ai nevoie de ele sau vrei metadata la Kilogram!!!!
0 Aprecieri
djinn6200
Voyager
Opțiuni
Nu pot sa le opresc, am neboie de mesajele de acolo si nu-mi permit sa le pierd. Destul ca am pierdut tot cand am trecut de la iOS la android. De hackeri nu sunt sigur, voi vedea maine cum se comporta la backup.
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Ok!😇👍
0 Aprecieri
djinn6200
Voyager
Opțiuni
Oricum, multumesc pt sugestii!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Depinde cate date ai pe Whatsapp. Si la mine dureaza aprox. 1 ora tot procesul.

Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Wow dar ce face acolo??? Descarca GB!!!!!!😃 în cloud!!!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cred ca transferul cu google drive e destul se incet.