Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Auto rotate, cum și de unde se activează

(Subiect creat la: 06-08-2024 12:03 PM)
401 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cred că mi-a luat câteva zile până m-am urnit să văd de ce ecranul telefonului meu nu se mai autorotește la vizionarea anumitor clipuri video (la YouTube nu aveam această problemă).  Era vorba de clipuri văzute din browserul telefonului.

M-am tot uitat prin opțiunile pentru ecran și nu am văzut nimic, nicio opțiune care să-mi rezolve dilema. 

Până la urmă s-a dovedit că eram la doar câteva clickuri distanță, opțiunea era chiar în fața ochilor mei și eu nu o vedeam.

Prin urmare, dacă aveți nevoie vreodată de opțiunea asta, s-o ativați sau să o dezactivați, nu trebuie decât să trageți de marginea de sus a ecranului telefonului vostru, de două ori. Pe urmă, în caseta principală veți observa o pictogramă sub care scrie Auto rotate. Țineți apăsat pe ea și vi se va afișa opțiunea de care vorbim. 

Auto-rotate.jpg

Mai multe opțiuni și explicații puteți găsi și pe pagina de suport Samsung România, aici: https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/what-to-do-if-your-galaxy-phones-screen-wont-rotat...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3 Răspunsuri
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Pe Samsung A14 unde găsesc opțiunea asta?1722937327902.jpg
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Este acolo unde scrie Portrait. Ecranul este setat să se rotească automat atunci când are opțiunea activă Auto rotate. Când aceasta nu este activă ai modul Portrait activat.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Rezolvat! Mulțumesc frumos pentru răspuns.1722938396595.jpg