Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicații

(Subiect creat la: 30-01-2022 09:44 PM)
373 Vizualizări
MihaiJ
Explorer
Opțiuni
S-a făcut update la Android 12, este ok dar unele aplicații nu mai funcționează, gen Telekom sau Marionnaud, pe Telekom nu pot să intru și îmi dă mereu mesaj că aplicația nu răspunde, iar pe Marionnaud mi-a dispărut și nu pot să o instalez, poate să-mi spună cineva ce se întâmplă? 
6 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Cei de la Telekom nu au actualizat aplicatia pentru Android 12. O data cu achizita de catre Orange, nici nu cred ca vor mai actualiza aplicatia.

Legat de cealalta aplicatie, tind sa cred ca este aceeasi situatie. Probabil nu este inca compatibila cu Android 12.

PVASI
Voyager
Opțiuni
Salutare,Orange a cumpărat de la Telekom decât partea fixa și au aplicație separat (Telekom Fix) eu am doua abonamente la telekom,mobil și internet,abonamentul mobil îl am în aplicația Telekom și internetul îl am în Telekom FixScreenshot_20220130-225033_One UI Home.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In postarea de aici: https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s20/galaxy-s20-fe-cu-android-12-nu-mai-merge-aplica...

Raspunsul primit de la Telekom este cel din poza atasata.

ElfStone_0-1643575860599.png

MihaiJ
Explorer
Opțiuni
Am înțeles, mulțumesc pentru răspuns
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Marionnaud (și alte aplicații) nu sunt încă compatibile cu Android 12
MihaiJ
Explorer
Opțiuni
Marionnaud merge acum, iar cu celelalte aplicații am înțeles care este problema. Mulțumesc
0 Aprecieri