Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicații pentru "camuflat" camera

(Subiect creat la: 07-10-2024 02:42 AM)
222 Vizualizări
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Știți că pe seria S10 au apărut niște fundaluri speciale cu decupaj pentru cameră? Eu le-am găsit pe astea . La prima zice că este pentru S22 Ultra și sunt extrem de multe iar la a doua scrie ca sunt pentru S24 dar sunt foarte limitate. Cred că trebuie făcut abonament dar oare se merită? Adică ce îmi oferă prima aplicație nu o să imi ofere exact la fel si cealaltă ? Plus ca la prima cred ca am premium !!???Ideea e dacă mai știți voi și alte aplicații asemănătoare?? MULȚUMESC!

image

9 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut! Eu iti sugerez sa cauti mai bine niste fundaluri direct in Galaxy Themes. Cele mai multe aplicatii cu probleme sunt printre cele care personalizeaza telefonul si in plus de asta nu ai nevoie de o aplicatie sa iti puna un fundal.

Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc mult pentru sfat 🙏😊
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
E greu de spus exact ce oferă fiecare aplicație fără să le încerci. Unele aplicații au versiuni gratuite cu funcționalitate limitată, ceea ce te poate ajuta să vezi dacă merită să plătești pentru abonament. Însă, există o mulțime de aplicații care oferă fundaluri personalizate. Caută pe Google Play sau Galaxy Store cu termeni precum "fundaluri cu decupaj", "fundaluri personalizate", "fundaluri cameră" etc.
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc mult pentru sfat Mădălina dar nu cred că are aproape nimeni de aici App Store😅😅😅
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Galaxy Store .🤣
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Așa mai vii de acasă 😂😂😂
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Am și eu Zedge și e foarte bună ba chiar mi-am cumpărat vreo 5000 de bănuți din aceia virtuali. A da ! Bine ai revenit !🙏😂
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Poți să îmi arăți te rog frumos o poză de ecran de la ambele aplicații și cum trebuie să caut ? MULȚUMESC!!
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Unele aplicații au viruși malvare spelvare feriți vă să vă luați wallpaper sau altceva de pe aplicație pe care nu le cunoașteți pentru că vă treziți că v ați spart conturile din telefon sau și mai rău îl încarci cu tot felul de de viruși eu nu fac lucrurile astea este magazin play e Galaxy store așa că am de unde să iau tot felul de wallpapere de imagini de teme toate de la Samsung sunt și cu plată sunt și gratuite nu mă duc să iau de pe alte aplicații pe care nu le cunosc așa țin telefonul curat și nu face probleme.