Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicație pentru Airpods Max

(Subiect creat la: 22-10-2024 09:58 PM)
214 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mi-am comandat azi și eu din Altex niște Airpods Max și vreau să știu ce aplicație ar trebui să instalez pentru ele ? Gen ca și aplicația Weareable de la Samsung ca să pot pune pe anulare zgomot . Cum se procedează??? MULȚUMESC!! 😊
26 Răspunsuri
Octavian08
Navigator
Opțiuni
Nu cred ca exista o aplicatie anume pentru Airpods oficiala. Cel putin pe play stire nu exista nici macar un plug-in. Cred ca functiile de noise cancelling le accesezi doar din castile propiu-zise
Rapha24
Legend
Opțiuni
MULȚUMESC FRUMOS 😊🙏
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Se conectează prin BT. Nu există aplicație pentru Android
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc frumos Elena 🙏😊
Rapha24
Legend
Opțiuni
Nicidecum poate doar 0.1%😂😂😂
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu exista o anumita aplicație în acest moment.
Se conectează direct si doar la BT din păcate!
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!😊
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Se conectează la smartphone-uri cu Android, însă nu vei avea toate funcțiile și setările de pe un iPhone.
Rapha24
Legend
Opțiuni
MULȚUMESC!😊❤❤
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @Rapha24 !

Nț, nț, nț, nu te-ai documentat. Cred că merita să arunci o întrebare în Community, înainte de achiziție. Apple face în așa fel încât căștile sale să meargă perfect în ecosistemul său, la fel și Samsung. Galaxy Buds-urile, de exemplu, merg și pe alte telefoane cu Android, dar nu vei avea toate opțiunile acolo ca în sistemul Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Rapha24
Legend
Opțiuni
MULȚUMESC! Ieri le-am comandat și azi sosesc . Mi le doresc de foarte mult timp 😊
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

De ce ți le dorești de foarte mult timp?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Rapha24
Legend
Opțiuni
Pentru că îmi place foarte mult aspectul lor. Sunt total diferite de ce am văzut până acum 🙏😊
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
@Rapha24 ia si un 16 Pro Max sa stii o chestie...garantez ca iti vor merge perfect AirPods-urile.
Imperecheate pe BT cu dispozitive terte nu Apple, vor avea insa doar functionalitayea de baza fara functii suplimentare, ANC, etc

P. S. Cum nu ai Altex la tine, presupun ca le-ai luat online. Ai 14 zile drept de retur, profita de el

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc din suflet! Nu cred că le dau înapoi deoarece mi le doresc de mult și poate reușesc să activez anularea zgomotului din ele dacă nu tot bine este . Ieri le-am comandat și azi deja vin . Abia aștept 😊
Rapha24
Legend
Opțiuni
În Altex la mine în Zalău am fost dar nu le aveau decât online !😊🙏
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mai ai timp sa te razgandesti

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Rapha24
Legend
Opțiuni
O să văd eu !😊
0 Aprecieri
BreadPitt
Explorer
Opțiuni
Care e logica? De ce ți-ai lua căști Apple pentru Samsung? E fiecare cu ecosistemul lui.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Asta a fost de mult dorința mea ❤😊🙏