Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Antivirus trebuie?

(Subiect creat la: 09-11-2023 03:59 PM)
906 Vizualizări
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Buna.. oare trebuie sa imi vreun antivirus pe telefon? Nu are el? 
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

In principiu, nu ai nevoie.
Vezi totusi in Settings, device care daca ai optiunea de App protection. Acolo e o aplicatie integrata de la McAfee, daca chiar doresti protectie extra.

Rallex
Pioneer
Opțiuni
Acolo am si văzut ca de fapt am integrat de la samsung cu Mccaffe protecție. Multumesc mult
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Antivirusul este util daca instalezi aplicatii din alte surse, dar cea mai mare utilitate este pentru accesarea linkurilor/paginilor care iti fura date daca nu esti atenta. Dar pentru scanarea paginilor WEB si a SMS-urilor ai nevoie de un antivirus cu licenta. Din cate am vazut cele gratuite nu au asa ceva.

GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Dispozitivele Android sunt vulnerabile la adware, spyware, ransomware și alte tipuri de malware. Deși Android/Samsung dispune de funcții de securitate integrate, este posibil ca protecția de bază să nu fie suficientă pentru a vă proteja dispozitivul de noile amenințări mobile emergente. Eu zic că este necesar. Părerea mea.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Clar! Depinde de fiecare!

Consider ca daca o persoana a supravietuit pana acum fara, o va face si de acum inainte. 
Dar la fel de valabil... e suficient sa o patesti o singura data si pe urma sa regreti.

Eu personal nu am nevoie si stiu exact ce fac pe telefon... pentru marea majoritatea insa, e o alta discutie.

GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Ai dreptate, dar ca principiu când cineva se întreabă dacă are nevoie de antivirus sau nu, atunci este clar că are nevoie, nu toți suntem experți:)
Opțiuni
Am renunțat să mai folosesc protecția oferită din telefon, McAfee nu oferă cea mai înaltă securitate. Mam decis să-mi cumpăr o licență care nui scumpă 1 an 50 de lei, ESET® Mobile Security. Sunt foarte mulțumit încât am cumpărat și pe calculator ESET Internet Security 1 an cu 85 de lei depe emag.Screenshot_20231109_173324_ESET Mobile Security.jpgScreenshot_20231109_173403_Device care.jpg1699544459071_1699544459056_0.jpg
Opțiuni
No să ai protecție înaltă ca o versiune premium iar 50 de lei pe an nu este mult. Nu versiunea free dacă ai 40% protecție nu-ți recomand.
0 Aprecieri
Opțiuni
Dece crezi că ai varianta premium care costă pe banii ? Dacă varianta free ar rupe nar mai cumpăra nimeni cu licență. Nai cum să compari free cu premium sunt 2 lucruri total diferite.
0 Aprecieri
Opțiuni
Ce-ți oferă din telefon McAfee este ca și cum ai avea protecție free. Legat de resurse nu îmi merge deloc greu cu antivirusul care îl folosesc,să ști că 50 de lei pe an nui mult. Dece să nu am premium să nu am probleme după,nuști niciodată de unde te lovește.
0 Aprecieri
Opțiuni
Am testat ani atât pe telefon cât și laptopul meu de gaming,toate tipurile de antiviruși. Orice antivirus free este ca și cum nai avea antivirus,varianta premium este cu mult peste varianta free. Vrei tu să stai cu protecția din telefon strict problema ta,eu vreau premium să am protecție înaltă,fiecare face ce dorește.
0 Aprecieri
Opțiuni
Aici cu update de securitate în fiecare lună pe varianta premium S,o primește și A54 deci să nu mai lăudăm seria premium că nui ceva nou pe piață.
0 Aprecieri
Opțiuni
Ce parte nai înțeles că pe A54 nu am nici o problemă ? Este normal să consume ca orice antivirus premium nu văd problema. Iar compania Eset este de mulți ani pe piață, de-asta dețin și pe telefon și pe laptopul meu de gaming,îmi place cum își fac treaba.
0 Aprecieri
Opțiuni
Hai că nu ajungem nici unde,până la urmă tu ai opinia ta eu am opinia mea. Cum am spus si repet este normal foamea de ramii,suntem în 2023 în curând 2024,ori avansezi la tehnologie ori rămâi în urmă.
0 Aprecieri
SebyDix
Pioneer
Opțiuni
Eu folosesc de câțiva ani bitdefender mobile security și sunt mulțumit. Are de toate. Costă undeva intre 30-50 lei pe an. Depinde de ce ofertă găsești.
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Daca vrei sa prelungești, pe eMag, 9,17 lei + transportul 12 lei (stratch card) sau 28 lei 3 licențe retail