Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Antivirus - care este cel mai bun?

(Subiect creat la: 16-06-2021 05:11 AM)
638 Vizualizări
CristiXXL
Explorer
Opțiuni

Salutari ...!! ...in ultimul timp atacurile malware au crescut considerabil ,linkuri,sms-uri ....etc ...... si ma gandesc sa folosesc un anti-virus pt protectia datelor ..dar care este cel mai bun , voi ce folositi ?! ..

16 Răspunsuri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
@Cris670
Da-i o recomandare lu băiatu de antivirus
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Iar ai făcut "operație estetică" numelui?
🤣
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Da 😀🤌🏻
0 Aprecieri
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
.... ... :))) in spatele unei tastaturi toti suntem cu gura mare !... have nice day !
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Aveai oferta speciala de la MC Afee și Samsung la preț excepțional 10USD pe un an.
La fel de bine te protejează și un VPN cum este NordVPN dar acela este la 50EUR pe un an are Cyber Security și Tapjaking protection! Plus ca îți trebuie un Browser care sa mearga numai la conexiuni HTTPS exemplu cum este Brave
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Mc Afee ,nu-mi prezinta incredere simplu,de-asta n-am ales oferta lor ..! Eset, Bitdifender si avast ... unul din ele... pana la urma am ales Bitdifender
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Mc Afee ramne firma serioasa stai linistit altfel nu exista o colabaroare între ei și Samsung si e tare rău!! Sa vezi ce Widget smeker ai pe ecran!!!
0 Aprecieri
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Nu ma intereseaza" widget smeker".....
0 Aprecieri
Cris110
Pathfinder
Opțiuni
Nu esti protejat cu mai nimic adresa ta reala de IP este vizibilă oricui!!
Este ca și cum ai trimite cărți poștale cu adresă ta fizică când navighezi pe net!!!!
Daca crezi ca doar Bitdefender te protejează te înșeli ! Fără o conexiune criptată la internet Bitdefender nu valorează mare lucru sincer!
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Eu folosesc Bitdefender
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Deja l_am instalat ,si am activat si abonamentul... ! Ms frumos ! ..salutari !
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut. Eu folosesc Bitdefender este cel mai bun antivirus, și îl am și în versiune plătită pentru 1 an sau chiar pentru 1+1 an gratuit cum l-am găsit anul trecut la eMag. Acum oferta am văzut că nu mai există această ofertă. Iar eu am licență până pe 12.04.2023 iar la momentul actual bitdefender este cel mai bun antivirusScreenshot_20210615-160616_Chrome_5337.jpgScreenshot_20210615-161226_eMAG_5339.jpg
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Bitdefender am si eu ... ..
0 Aprecieri
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
:))) dar crezi ca samsung sunt cei mai cei si n-au nevoie de protectie !... :))) , intrebarea a fost ce anti-virus este mai bun , nu daca trebuie pe un dispozitiv . ! ... HUAWEI au contract ...cu cei de la avast si ai o securitate ok pe telefon ..gratuita ! .. ... ... asa ca date jos de pe acoperis ca prinzi bulgarii :)))
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Mediva@NordVPN are de toate Criptarea tuturor Datelor . AES 256 bit - Advanced Encryption Standard adică Ascunderea IP reala fizica Cyber Security Tapjakinking Protection! Protetajarea Adresei de Email.Nu mai ai nevoie de nici un antivirus impreuna cu Browserul Brave nu mai ai nici o bresa de scuritate. Și desfintetizi mai tot din telefon ce aparține de Google. Are și IPFS Gateway Blocare ADS lucreaza numai la Conexiuni criptate HTTPS Blocare ampretare Browser Blocare cookie intre site uri sau total. Nu se promoveaza pe Facebook sau YouTube nu lucreaza cu Big Tech. Daca ai NordVPN și Brave nu te mai poate ataca nimeni deoarece VPN are grad de protectie militara DNS Leak impotriva scurgerilor de date și ai acces la orice continut DISNEY Plus Netflix din UK Pentru US este mai complicat nitel!
Hartile ți le poti pune de la HereWeGo versiunea Beta și le descarci in telefon offline arata super îți descarci ce tara vrei în cardul MicroSD
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
@Metacute dacă îți pui NordVPN sa pui o parola Puternica cu cel puțin 40 caractere formata din Litere Mari mici Numere și Simboluri toate amestecate intre ele la fel și la adresa de e-mail ba chiar îți poți face o noua adresa de mail de la Proton Mail elvețiană Criptata pe 4096 biti ! Dacă cineva o sparge nu o sa găsească decât niște litre și cifre!!! Succes! Și în loc de YouTube poti pune Vimeo pentru ca YouTube îl vezi prin Browserul Brave dacă ai nevoie.
Asa te vei simți cu adevărat în siguranță pe smartphone ul tau.
0 Aprecieri