Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 11

(Subiect creat la: 21-12-2020 02:04 AM)
503 Vizualizări
Tira
Voyager
Opțiuni
Uitandu-ma pe comunitate , am văzut ca cei cu s20 au oneui3 , dar sunt si unii cu note 20 cu oneui 3 , o singura întrebare am , e vreo îmbunătățire la camera /baterie pe note 20?
9 Răspunsuri
bordeianudb
Pioneer
Opțiuni
n20 u.....auto focus parcă puțin mai rapid.....bateria încă învață module de utilizare dar am senzația că ține mai mult
0 Aprecieri
Vigil
Journeyman
Opțiuni
te rog îmi poți spune ce se poate dezactiva sau ce setari ai tu sa tina mai mult pe n20 u, și eu am și nu prea e ok, poate nu știu eu ce sa dezactivez ce e inutil. Mulțumesc.
0 Aprecieri
bordeianudb
Pioneer
Opțiuni
eu ***** ce am pus one ui 3.ode pe slovacia cu odin i am sters memory cache....si sm atata....apoi am incercat sa il incarc cand baterie era sub 10 %.....il folosesc pe economie baterie ...si scot zilnic un screen on time....in jur de 6 ore....cu wi fi activat permanent acasa....sau date csnd sunt plecat....lumina e pe manual....
0 Aprecieri
bordeianudb
Pioneer
Opțiuni
acum cand il scot de la incarcat imi arata 1zi si 10.....8 ....ore.....am oprit si animatiile din meniul dezvoltator
0 Aprecieri
1952vasile
Journeyman
Opțiuni
Foarte.Bună.
0 Aprecieri
Danìel
Helping Hand
Opțiuni
Eu nu stiu ce sa zic deocamdata, inca mai testez, nu pare ca s a imbunatatit extraordinar
O sa revin in cateva zile ***** ce l mai butonez(tel).
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mie mi se pare mai bine optimizat. Animatiile parca sunt prea incete asa ca le-am oprit de tot.
Bateria mi se pare ca tine mai mult.
Poate ajunge luna asta oficial si pe Note 20, in alte tari deja l-au primit si o sa poti sa iti dai seama si tu cam ce aduce diferit.

daniulian
Big Cheese
Opțiuni
arata mai bine si clar e mai optimizat la animatii. mult mai rapide si mai fluide. la baterie nu simt diferenta.
bordeianudb
Pioneer
Opțiuni
ciudat este ca bateria de la 100 pana la 80 se descarca mai repede....de la 80 in jos se descarca mai greu