Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am uitat parola de la cont

(Subiect creat la: 01-06-2021 02:02 PM)
7092 Vizualizări
pj7tsigx
First Poster
Opțiuni

Buna ziua mi-am uitat parola de la cont si vreau sa dau resetare din fabrica ce pot sa fac

0 Aprecieri
7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca ai acces la adresa de mail asociata contului incearca sa o resetezi.
Daca dai resetare din fabrica, asigura-te ca o faci din meniul telefonului si nu din recovery altfel, nu mai poti activa telefonul decat cu contul cu care ai fost logat.

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Am vorbit cu cineva pe olx care are la vânzare un Samsung A50 și a zis ca îl vinde ieftin(333 de lei) pentru ca il are de la cineva care are contul Samsung în cloud și nu merge sa-l șteargă . Dacă ii da hard reset i se șterge?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu stiu daca o sa il poata activa dup.a reset. Daca se da reset din recovery, 100% nu mai merge activat decat cu contul cu care a fost logat. Daca da din meniul de setari, inainte mergea, dar nu garantez.

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Zicea ca merge la un service ca cel de la care l-a luat nu mai știe parola contului Samsung !
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut.
Dacă este vorba de parola contului Samsung şi ai adresa de e-mail (ID Samsung) o poți reseta.
La parolă fac referire.
Intri fie pe smartphone,fie pe web pe link-ul resetare parolă(alegi această opțiune) ți se va solicita ID-ul(adresa de e-mail asociată contului Samsung),o scrii în acel câmp,apeşi next şi primeşti un e-mail automat cu link-ul de resetare a parolei.
Valabil 30 minute.
Apeşi pe acea opțiune de resetare din e-mailul primit automat şi finalizezi procedura de resetare.
Astfel vei avea o nouă parolă a contului Samsung pe care o poți utiliza ulterior.
Poți dezactiva conturile Google,Samsung de pe dispozitiv înainte de resetarea lui şi continui cu paşii pe care cred că deja îi cunoşti(accesare menu Recovery mode,Wipe data/factory reset).

Eu nu înțeleg de ce vă uitați parolele asociate unor conturi mereu şi nu vi le păstrați undeva, în siguranță,dacă nu le țineți minte.

https://account.samsung.com/accounts/v1/MBR/resetPassword
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Vrajeală, e găsit sau furat de aia este la banii ăia.
Se poate face Google bypass dar la cont de samsung și la amanet te pune să îl scoti, nu știi, nu ti-l primește.
Și dacă te bagi la metoda oem unlock arunci knox-ul în aer si nu mai poți folosi cam tot ce tine de samsung, secure folder, etc..
1321pulpar4r
First Poster
Opțiuni

Pulpa 

0 Aprecieri