Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am trecut la un nou plan Google One

(Subiect creat la: 12-01-2024 09:16 AM)
873 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

În ultima lună a început să-mi apară din ce în ce mai des un mesaj (subliniat cu roșu) că mi se termină spațiul de stocare pe Google Drive, motiv pentru care astăzi, în sfârșit, am trecut la un nou plan.

Aveam 100 GB disponibili, acum am 200 GB, pentru 139 de lei pe an.

Voi ce folosiți, Google One sau Microsoft OneDrive?

Acum am puțin peste 91 GB din 200 GB disponibili, iar cel mai mult ocupă, firește, pozele ,în jur de 80 GB. Pe urmă vine Gmail cu 12 GB.

Următorul prag, la care sper să nu ajung, căci mi se pare prea scump (acum), este de 2TB, care costă 500 de lei pe an.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
13 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Eu le folosesc pe amandoua 🙂

Google One de 100 de GB pentru ca imi place Google Photos si m-am obisnuit cu aplicatia

ElfStone_0-1705045919879.png

Si am 1TB si in Microsoft OneDrive + pachet office 365. Folosesc planul Family si impart costul cu inca 5 prieteni.
1TB si pachetul Microsoft impartit la 6 pe an, 80 RON pe an:

ElfStone_1-1705046032805.png

OneDrive e folosit pentru backup la toate pozele si documentele de pe desktop (am deja vreo 600GB utilizati) 🙂

daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Și eu am aceeași varianta cu office 365 family. Cea mai tare momentan!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hmmm, mai bine întrebam înainte să acționez :)! 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Il poti anula si probabil iti da banii inapoi...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu, sunt atașat de Google. Poate revin la sentimente mai bune când Microsoft va adăuga suport pentru România la Xbox. :smiling-face:

NU UITA!

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, eu merg pe OneDrive pt simplul motiv ca am integrare cu aplicatiile Office si pt ca nu imi plac aplicatiile Google de galerie, mesaje, etc, prefer sa le folosesc pe cele native ale Samsung.

Asa incat nu avea rost sa investesc in storage la Google cand am oricum licente atat personale cat si de business cu stocare suficienta la Microsoft

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu am deocamdată google photos cu planul tarifar 100 GB
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai asa oferta am primit și eu.. 2,5 lei în primele 3 luni apoi 10 lei pe luna..Neflix 25 lei..ab mobil 100 lei ca am și asigurare la S23 Ultra.. TV+ internet fix 70 lei..🤣
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De ce as platii Nerflix 60 lei pe luna...ca tot pe un televizor ma uit plus pe mobil 😂..am uitat și youtube premium pe luna..26 lei..pfff..trebuie sa strâng cureaua🤣🤣🤣
0 Aprecieri
AlexandruOctavian231
Helping Hand
Opțiuni
Microsoft 365 este foarte ok.
law
Helping Hand
Opțiuni
OneDrive
0 Aprecieri
Opțiuni
Am și Google One și Microsoft OneDrive.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Eu folosesc Microsoft one driver și sunt mulțumit de el decât de Google driver.
0 Aprecieri