Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am o întrebare:cum pot opri să nu mai primesc E-meiluri de la publicați de presă

(Subiect creat la: 04-06-2023 07:20 PM)
821 Vizualizări
64m
Apprentice
Opțiuni
Primesc tot felul de mailuri de la diferite publicații de presă din Romania,dar nu as dori sa le mai primesc dau șiai bine daca nu ar mai apărea pe spațiul meu în telefonul meu absolut,toate programele conțin reclame, aceste reclame au două scopuri care nu prea sunt relevante sunt mai mult de manipulare, primul scop ar fi că ei funcționează prezentândune reclame, dar nu ei au ca scop manipularea noastră și comerț, dar un comerț foarte prost aș vrea să se ia măsuri la nivel de Google ca eu dacă folosesc orice program pe acest android de la Google să pot folosi fără să primesc reclame de niciun fel de la niciun producător sau comerciant nu mă interesează niciun fel de produse de ale lor, nu mă interesează niciun fel de produs benevol trimis de oricine are puterea de a pune reclame stând pe un site de socializare, ar fi multe de spus dar Google poate să facă în așa fel ca noi să nu mai primim reclame pe telefon sub nicio formă indiferent dacă moare comerțul sau nu nu mă interesează decât ceea ce vreau eu dacă nu se poate într un fel sau altul vom renunța la am mai folosi android.. ce se întâmplă de fapt? E o manipulare și o psihoză adusă nouă celor care folosim android, fie că s că stăpânim aceste programe bine sau mai puțin bine, trebuie să înțeleagă producătorul android de program de la Google că nu toți suntem profesioniști dar ne omoară reclamele odată cu reclamele am constatat că programele merg și mai greu și asta înseamnă că trebuie să ne luăm niște măsuri antiviruși pe care să i cumpărăm sunt multe de spus pe marginea acestui subiect...... Pe viitor voi încerca să mi achiziționez un device care să aibă ca sistem de operare Linux sau alte sisteme de operare . Mulțumesc pentru că am avut ocazia să mi exprim părerea e o părere personală nu aduc atingere s au jigniri producătorului Google prin acest mesaj mi am mi am exprimat părerea de a aduce o îmbunătățire acestui motor de căutare și producătorului android de la Google
7 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sa inteleg ca le primeste pe G-mail ?
Poti intra in acele mesaje si sa dai unsubscribe la ele.
Mai poti sa le marchezi ca mesaje spam si viitoarele mesaje vor merge in folderul cu spam.
Screenshot_20230604_195311_Gmail.jpg
0 Aprecieri
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Bună ziua ! Jos undeva din ce văd din poza aceasta trebui să vă apară ceva să vă dezabonați vă rog dati dezabonare sau puteti face poza mai jos
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
De mine zici ?
0 Aprecieri
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
De domnul de sus cu mailurile de presa care doreste sa numai primeasca
0 Aprecieri
64m
Apprentice
Opțiuni
Idea este sa nu mai primesc absolut nici o reclamă sau ești ce comercial
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sunt sanse ca un simplu click sau o adresa de email pusa unde nu trebuie sa faca aceste spamuri de emailuri promotionale.
Poti folosi 2 adrese de email . Una principala si alta pentru situri de genul.
Nu cred ca ai sanse sa le opresti pe toate asa deodata.
Manual cate un email si tot asa.
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
Favorit, selectezi cateva emailuri pe care le considerezi ca important și le "marchezi ca importante" și ***** aia o sa primesti notificari doar la emailurile importante.
0 Aprecieri