Reprezentantul de acolo nu iti va oferi alternative de la alte marci ci va puncta aspectele unde Toyota (ca sa iau ex tau) este superioara sau afuce avantaj client. Nu o sa iti zica niciodata "nu lua Toyota, ia Dacia ca e mai ieftina"
Iar aici nu este "reprezentanta" Samsung ci comunitatea oficiala si majoritatea apreciaza produsele lor, de asta am spus ca nu este locul potrivit pt intrebare. Eu i-am si raspuns...in zona Android nu gasesti alternativa superioara din punctul meu de vedere. Daca exista, cei care considera asta pot sa isi exprime părerile. Poti gasi telefoane mai performante dar mai slabe ca design, altele mai ieftine dar fara functii sau servicii Google, altele cu camera poate mai buna (desi este subiectiv) dar la fel fara sa fie calitate premium. Samsung este singurul care puncteaza la toate. Nu esti multumit? Ok, mergi si ia Pixel sa ai update la zi desi este cunoscut si s-a discutat inclusiv pe net cum Samsung a scos update-uri mai repede decat Google pt Pixel. IPhone este o alternativa puternica si premium, este cam singurul care ar putea sa fie considerat superior dar...nu are Android deci pt mine este un nu categoric. Ti-l recomand insa cu placere daca vrei sa schimbi ecosistemul