Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Alternative la Samsung

(Subiect creat la: 02-06-2022 09:51 PM)
435 Vizualizări
feze
Apprentice
Opțiuni
Salut, ma gândesc sa renunț la Samsung după mai multe... hmm.. incidente sa le zic oare? Eh hai ca le zic double standards. In Romania la prețul full primești exynos, no Good Lock si update uri diferite la aplicațiile lor față de cei din state și mai nou india 😅. Mă întrebam ce credeți voi ca ar putea fi o alternativa la Samsung. Au venit HBO Max si Disney + in îndepărtata Romanie dar nu vin și aceleași specificații și aplicații pe un telefon. 
11 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu cred ca ai nimerit comunitatea potrivita pentru intrebarea asta. Mergi in US daca vrei sa primesti Snapdragon...sau in India. Toata Europa primeste Exynos nu doar Romania. In zona de Android nu gasesti alternativa la Samsung (ma refer alternativa care sa fie superioara)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu mi se pare ca ai dat un raspuns democratic. Fiecare are dreptul sa isi aleaga ce produse foloseste. Tu cand mergi la o reprezentanta, de exemplu mergi la Toyota, iar acolo iti mai vin idei de masini care ti se par mai potrivite pentru tine si te sfatuiesti cu reprezentatul de acolo(chiar daca el o sa incerce sa iti vanda toyota), trebuie neaparat sa iei Toyota daca nu iti mai convine sau te ai razgandit?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Reprezentantul de acolo nu iti va oferi alternative de la alte marci ci va puncta aspectele unde Toyota (ca sa iau ex tau) este superioara sau afuce avantaj client. Nu o sa iti zica niciodata "nu lua Toyota, ia Dacia ca e mai ieftina"
Iar aici nu este "reprezentanta" Samsung ci comunitatea oficiala si majoritatea apreciaza produsele lor, de asta am spus ca nu este locul potrivit pt intrebare. Eu i-am si raspuns...in zona Android nu gasesti alternativa superioara din punctul meu de vedere. Daca exista, cei care considera asta pot sa isi exprime părerile. Poti gasi telefoane mai performante dar mai slabe ca design, altele mai ieftine dar fara functii sau servicii Google, altele cu camera poate mai buna (desi este subiectiv) dar la fel fara sa fie calitate premium. Samsung este singurul care puncteaza la toate. Nu esti multumit? Ok, mergi si ia Pixel sa ai update la zi desi este cunoscut si s-a discutat inclusiv pe net cum Samsung a scos update-uri mai repede decat Google pt Pixel. IPhone este o alternativa puternica si premium, este cam singurul care ar putea sa fie considerat superior dar...nu are Android deci pt mine este un nu categoric. Ti-l recomand insa cu placere daca vrei sa schimbi ecosistemul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
feze
Apprentice
Opțiuni
merg în US sau alte tari cand nu mi convine ceva ce se întâmplă în romania, un classic
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Mergi pe iphone daca ai $$ si vrei stabilitate, dar functii mai putine. Daca nu, eu zic xiaomi 12 pro.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Asa cum ti-a zis deja @RapierXDA , nu e vorba de Romania vs restul lumii... toata Europa primeste Exynos.

Nu cred ca vei gasi alternative si daca gasesti, o sa simti anumite lipsuri.

P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
S20fe 5g si s20fe 2021 au parasit planeta
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Alternativele mele sunt seria Pixel si apoi telefoane OnePlus
0 Aprecieri
Marksmains16
Navigator
Opțiuni
Xiaomi a ajuns destul de departe si la hardware cat si la soft,calitatea e buna,bine asta daca iei si tu un telefon mai scump gen un xiaomi mi11 sau un 12,etc.Acum la 2000 de lei te astepti sa primesti tel de prețul ala nu de 4000 fara sa aibe niciun dezavantaj precum reclame in software si altele precum cooling prost si plastic.
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Mi-au trecut prin mână multe telefoane și am ajuns tot la Samsung. Când cauți o alternativă, trebuie să o analizezi din toate punctele de vedere. De la securitate, siguranță, stabilitate, până la fiabilitate, costuri, etc. După ce tragi linia, cel puțin pentru mine că Samsung nu are alternativă. Părerea mea.
TauReNN
Navigator
Opțiuni
Incidente multe sunt cu cele care nu fac parte din seria "S", maj mizerii. Sunt la al 5-lea telefon din gama "S" fara sa am nici cea mai mica problema.
0 Aprecieri