Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Adaugare numar in MSISDN

(Subiect creat la: 02-03-2021 10:29 AM)
1312 Vizualizări
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Salutare am întrat sa încerc serviciul Private Share de la noul update one ui 3.1 pe s10 plus, si am întâmpinat o problema, nu-l pot folosi deoarece mi-se spune ca nu se poate citi număr de telefon de pe cartela Sim, și ca trebuie adăugat de furnizor ca MSISDN, am sunat la ei și habar n-au despre ce vorbeam.(Telekom) dacă a mai întâmpinat cineva problema asta sa  lase un reply cum a-ti rezolvat. 
1 Soluţie
Soluţie
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Am rezolvat **bleep** un iPhone mulțumesc

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

22 Răspunsuri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Cel mai ușor mod de a o rezolva este dacă deții un Iphone, introduci SIM-ul și intri în Settings -> Phone -> My number și acolo scrii numărul tău.
Ca să nu mai stai după operatorii vieții.
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Din păcate nu ma lasa sa adaug numărul de telefon..
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Ai încercat asta pe un Iphone? Pașii pe care i-am scris în mesajul de mai sus sunt pentru Iphone, nu pentru Samsung. În cazul Samsung, da, nu te lasă să introduci numărul de telefon.

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Daca ai un telefon vechi sa ii faci root sau ai de unde sa faci rost de un telefon rootat, ai aici pasii pe care trebuie sa ii urmezi: https://youtu.be/PFaQz6VkgFE
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
După aceea o sa iti apara numarul si in "about phone"

Screenshot_20210302-104717_Settings_93334.jpg

0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Mai citesc pe net că merge și pe un smartphone Samsung DUOS, ce rulează Android 7 - Settings -> SIM Card -> Apeși pe slot-ul care ți-a recunoscut SIM-ul și o să îți apară un meniu de edit **bleep** Name, Icon, Number. Introduci acolo la Number și ai rezolvat.

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
E posibil. Initial am incercat pe acel s4 mini din video si nu am reusit...unii spun ca merg si unele Huawei si Nokia ceva mai vechi
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Sa inteleg ca alta metoda nu este, decât ce ai spus tu mai sus **bleep** alt terminal și root?
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
C.u orice terminal c.u root..am zis c.u unul vechi sau daca ai cum sa gasesti unul c.u root pt ca m-am gandit ca nu vrei sa faci root la telefonul actual...
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Am incercat si c.u un Motorola si un Huawei y6 pe care le aveam prin casa si nu au meniu de scris nr direct din setari.
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Ba da, **bleep** un Iphone, de la un prieten ceva, durează 20 de secunde, maxim.

Screenshot_20210302-110621_Settings_57713.jpg

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
In descrierea video am specificat ca sunt unele Huawei, Nokia si Iphone care pot face asta...pt cei care nu au de unde face rost, exista aceasta varianta
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Da, nu am contestat asta, dar mi se pare cea mai simplă soluție. E imposibil să nu ai pe cineva apropiat **bleep** Iphone, they're everywhere. :))

Soluţie
Alexxx
Explorer
Opțiuni
Am rezolvat **bleep** un iPhone mulțumesc
Alecx23
Voyager
Opțiuni
Și eu patesc la fel,nici mie nu îmi merge...
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Sa mor dacă înțeleg problema. Sau este ceva specific Telekom, pe Orange/Vodafone merge adăugat numărul fără stres.
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Sunând la ei sau adăugându-l tu din setări, la Phone number? 

0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
M-am exprimat un pic greșit, nici sunând la operatori, nici adăugând manual numărul. Pur si simplu introdus sim-urile in telefon si apar la "despre telefon".

Screenshot_20210302-121841_Settings_28985.jpg

Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Am înțeles. Ciudat, la mine nu s-a întâmplat asta, apărea "Unknown", în condițiile în care SIM-ul este unul nou, l-am schimbat acum 5-6 luni. Ce e drept, nici nu am încercat să scot SIM tray-ul și să îl bag la loc, am ales varianta  Apple, cea mai simplă metodă, din punctul meu de vedere (asta doar dacă nu sunt recunoscute automat, cum e cazul tău). 

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
La unii nu merge aceasta varianta, pur si simplu nu este nr scris pe sim...problema apare la multi utilizatori din foarte multe tari. Poti verifica c.u un search pe google: "private share couldn't read sim cards phone number" si ai sa intelegi.
0 Aprecieri