Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Activare VoLTE Vodafone

(Subiect creat la: 27-04-2022 06:52 PM)
5094 Vizualizări
Robyct
First Poster
Opțiuni
Salutare! Am un A32 si vreau sa activez serviciul VoLTE de la Vodafone. Am intrat în setări,dar opțiunea este cu gri. Mai am o cartela de la Digi iar acea merge cu VoLTE.(Vdf este pe SIM 2)

image

10 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Probabil ca este deja activat ?
0 Aprecieri
crisgro
Explorer
Opțiuni
Trebuie sa suni la *222 și să vorbești cu un operator. Așa am avut pe telefon și eu și l-au reactivat și a mers după.
Opțiuni
Suna la Vodafone și activează.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Serviciu de VoLTE este disponibil din câte știu eu doar pe SIM 1 nu și pe SIM 2, încercă inversarea cartelelor și vezi dacă funcționează, iar mai ai grijă ca și cartelă principală pentru datele mobile să fie cea de Vodafone.
Am întâmpinat și eu această problemă la alte telefoane pe care le-am avut, și asta sa rezolvat mutând SIM 2 în SIM 1 și desigur trecând cartela de SIM 1 ca principală pentru datele mobile.

Dacă îți funcționează revino cu un răspuns aici.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sincer A32 nu am avut pana acum. Asadar imi dau cu parerea bazandu-ma pe Note 20 Ultra. VoLTE functioneaza fara probleme pe ambele SIM-uri.Screenshot_20220428-094517_Call settings_14725_1651128317.jpg
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Nu și în cazul lu A32, sincer vreau să te întreb tu ai sistemul oficial pe Note 20 Ultra?
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Da. Official. Neatins in niciun fel. Am renuntat demult sa mai modific ceva prin el. De ce?
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Am întrebat, deoarece am și eu cunoștințe ce au Note 20 Ultra și nu au adăugate la fiecare câte un S sau P așa cum este la tine.

Data Roaming P, Data Roaming S, VoLTE P, VoLTE S, Network mode P, Network Mode S.

Ce stil de font folosești?
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Pai am redenumit sim-urile. P=Personal, S=Serviciu. De asta apare peste tot asa. Si fontul.. uite lista mea:
Screenshot_20220428-111841_Settings_14743_1651134025.jpg
0 Aprecieri
florinapetroaie
First Poster
Opțiuni
Pentru Samsung A15 2023
0 Aprecieri