Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Activare orange Games automat

(Subiect creat la: 14-03-2024 06:10 PM)
1269 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Salut a Mai pățit cineva asta sa ii se activeze Automat serviciul Orange Games pe abonamentul mobil fără ca să acceseze vreun. Joc e a3 oara în 3 lun

image

i ?
23 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Si uite asa se fac banii😂
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Pai da ma ia pe mine cu abureli ca poate am accesat eu ceva din google play cu bani cea ce eu nu am jocuri în telefon nu joc stau pe wifi nu are nicio legătură cu abonamentul dacă și luna viitoare se întâmplă asta fac plângere la anpc și reziliere tot la 2 săptămâni sa îl activeze .
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Păi sună la operator și vezi ce se întâmplă.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am sunat pai zice e dezactivat pai zic da am trimis sms mi-a luat și vreo 60 cenți sms-ul și luna trecuta i-am sunat și ma ia cu abureli ca poate am accesat eu ceva joc sau pagina 😅
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
"Poate" nu e o condiție contractuală. Naște litigiu.
Să-i suni. Trebuie să vorbești frumos, elevat și să-ți păstrezi calmul:
"Păi fu...-ți morții mă-tii... mă iei cu poate fără să ai nimic cert? Poate am f...". Ai înțeles ideea. După ce faci asta vreo 3 minute.. atenție nu ai voie să repeți. Trebuie imaginație și experiență. Nu uita de pregătire prealabilă dacă crezi că experiența te trădează. La final îți ceri scuze pe un ton scăzut, reconciliant. Invoci situația creată fără voia ta care POATE te-a enervat.
Fără glumă. Sunt niște netrebnici. Nu te înțelegi cu ei.
Tatălui meu (suficient de bătrân ca să refuze un smartphone, care are un telefon Nokia 2720) încercau să-i vândă un abonament 5G. Deși nici în oraș nu am 5G și nici el telefon
🤣 🤣 🤣
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu am reziliat până acum o grămadă de contracte pentru "dispozitive gratuite" și abonamente mari, doar pentru că persoanele mai în etate se blochează la cuvântul gratuit și nu înțeleg și restul poveștii. Și asta și la Digi și la Orange. Vodafone încă nu are numărul de telefon că și el era în listă 😁. De când le-am zis că dacă ei vor să tot trimită dispozitive și apoi să le ia înapoi după câteva zile, treaba lor, dar așa o să fie de fiecare dată, au renunțat. De câțiva ani nu am mai reziliat nimic 🥹
Au încercat și cu mine, cu abonament schimbat din senin, că cică scria pe factură și eu aveam posibilitatea să anulez, dar au ieșit ei în pierdere și eu în câștig. Adică la același preț ca și înainte, aveam beneficii mai bune, cu perioadă contractuală obligatorie de o zi. Secretul e să ai gura mare, așa cum a zis @PACRi, dar limbaj care poate fi reprodus integral, totuși 😅
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am vorbit calm și frumos dar sunt escroci am pățit cu ei atunci când am făcut abonamentul a uitat sa îmi trimită contractul după ce am semnat nu au activat 5g am zis na hai ca merge ceva zile fără 5g pana întra în sistem etc a trecut o săptămână tot nu sa activat sunt la ei de vreo 4 ori abia a 4 oara a înțeles aia ca trebuie activat de la ei din sistem și telefonul nu are nimic efectiv mi-a dat de înțeles ca dacă nu am cumpărat telefonul din Orange shop nu ar avea obligația sa activeze 5G pe abonament și am zis dacă nu îl activează în câteva min fac cerere de reziliere și surpriza ce sa vezi a zis bun domnule va rugam după terminarea apelului va rugam sa dați un restart la telefon și 5g va fii activat și după l-a activat altfel dacă așteptăm după ei nu activa 5g nici în ziua de azi.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da, cu 5G-ul am pățit și eu după schimbarea abonamentului. Dar am vorbit pe chat cu suportul și l-au activat rapid, chiar în timp ce vorbeam. Depinde și acolo pe cine nimerești.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Da sunt mulți operatori care sunt acolo puși de forma mai rău te încurcă
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Cristi,
Începui să citesc răspunsul tău cu o față lungă și după primele rânduri (pe ecranul telefonului) mă bufni râsul. Trebuie să recunosc, nici un birjar nu poate înjura trei minute, fără să (se) repete.
Am pățit-o și eu acum vreo doi ani, prin WhatsApp.
Numai Autoritatea Națională de Supraveghere în domeniul COMunicațiilor (ANCOM) te poate ajuta @silvergol.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este plină comunitatea Orange de astfel de postări, și nu doar în România. Și este de mai mulți ani, nu doar de acum. Se pare că poți activa acel abonament printr-o singură atingere a unui banner publicitar. Eu nu am pățit-o, dar sigur este de protecția consumatorului 😁
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Luna Viitoare sunt la anpc și dacă dai click pe vreo reclama nu are cum sa activeze orange games asta ar însemna că cineva are acess la datele abonatului fără ca să fie autorizat
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Din câte am înțeles, trebuie să fii logat în contul Orange și să fii conectat pe date mobile. Deci nu poate oricine, dar nici nu e ok printr-o simplă atingere să activezi un serviciu.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Normal ca nu e dar eu sunt acasă pe wifi și nu sunt conectat la my orange nici orange games nu o am pe telefon
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Culmea ! Ca și eu sunt la Orange România și nu am primit nici o notificare de asemenea gen.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Nu știu eu anul trecut nu sa Activat dar din luna ianuarie a fost prima activare și nu mi-e era ciuda dacă îl activam eu dar eu nu am nicio aplicație de jocuri .
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Am avut și eu ceva probleme cu o rețea de telefonie mobila însă era vb de cei de la Communications ( cealaltă divizie). De când m-am portat la Orange România sunt foarte mulțumit! PS suna la ei și vezi ce sa întâmplat.
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Sunt mulțumit de serviciile lor dar nu sunt de acord de activare abonament de jocuri fără voia mea
0 Aprecieri
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Link oran.ge funcționează?
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Da e link-ul de la Orange
0 Aprecieri