Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Abonament 5G Orange păreri

(Subiect creat la: 25-08-2022 03:16 PM)
1507 Vizualizări
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Salut vreau sa fac un abonament  Online la Orange 
Și as vrea sa știu dacă a făcut cineva aceste abonamente cele sub 15 euro au 5G și semnal bun și ce înseamnă smart 15 plus 5g cu ce e mai presus decât celelalte sub 15€?
image

image

image

30 Răspunsuri
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
Salut. Pentru început scrie internet nelimitat fata de restul care au 50 sau 30 GB național și mai mult net în SEE( dacă ești o persoana care călătorește des și sta pe net mult). Și restul sunt cam la fel. Dețin un smart plus 15 de la Orange și cu rata la s21+. Mai nou și abonamentele sub 20 sau 25 euro îți permit sa îți iei telefon premium în rate.( vorbesc doar la orange)
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am s21 plus eu vreau doar sa am 5g cati GB consumi în 5G,? De la 12€ redus la 9.60€ da 50gb +50gb
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Pai câți consumi in 4G atât vei consuma si in 5G, 5G-ul nu este mai subțire sa curgă mai mult. Iar la Orange nu se face diferența între 4G/5G la consum.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
62 GB pe luna consum. Pe cartela.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Atunci ia-l pe ala cu 100GB sau mai mult.
0 Aprecieri
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
Nu m am uitat sincer. Lucrând de acasă mai mult și stand pe wifi. Dar sincer sa fiu nu consum mai mult de 20-30 GB. Cum a zis și colegul, cât scoție 4g atât scoți și pe 5g. Diferența ar fi la viteza de încărcare a paginii. Dacă ești consumator ia ala de 15 redus la 12 sau cât era. Ai nelimitat net și nu stai sa te gândești cât ai consumat și cât mai ai. Nici când aveam abon cu 50 gb( vechile abonamente de acum 2 ani) nu consumam toți aia 50
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Acum pe prepay am 170gb din bonusuri dar pe prepay nu e 5g și nu găsesc. Pe cineva sa îmi arate ce viteza are 5G la mine în Oraș.
0 Aprecieri
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
De unde ești?
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
ARAD
0 Aprecieri
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
Credeam ca ești din București.
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Mă gândesc că ai verificat dacă ai acoperire 5G.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Normal ca altfel nu as vrea abonament 5g
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu am Smart Plus 20 euro,cu trafic nelimitat. Dar am prins oferta online cu 50% reducere pe la jumătatea lunii iunie,acum este cu reducere de doar 20%.Tot pentru 5G l-am dorit, doar că acest tip de servicii la modul real depinde extrem de mult de zonă,chiar dacă există la nivel de municipiu(Bacău în cazul meu).În țară 5G mai "sănătos" cred că doar Bucureştiul are, deocamdată pentru restul țării este doar marketing în oraşele care au 5G poate doar punctual(în anumite locuri)să se simtă cu adevărat. Trebuie să ajung în Showroom-ul Orange să-mi schimb şi eu SIM-ul cu unul nou ,să văd dacă este mai bun semnalul, pentru că la mine doar 4G+ am deşi sunt la câțiva paşi de centru.La tine în Arad este aceeaşi situație,doar în anumite locuri vei avea 5G.
Succes cu abonamentul!
🙂
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Deci din ce spui tu merge și cel de 12 redus la 9.6?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Păi te informezi contactându-i pentru că alegerea este a ta.Cum te avantajează.Uite eu ce am la Smart plus 20 :
Smart Plus 20 Roaming: 20 euro (TVA inclus).
Resurse nereportabile, oferite lunar:
- Nelimitat minute in reteaua Orange; nelimitat pentru redirectionare si conferinta in reteaua Orange.
- Nelimitat mesaje scrise in reteaua Orange.
- Nelimitat mesaje scrise nationale si in roaming in SEE.
- Nelimitat minute nationale si in roaming in SEE.
- 800 minute internationale catre retelele fixe si mobile din Uniunea Europeana, SUA si Canada, cu exceptia Estoniei, Letoniei, Lituaniei si cu exceptia prefixelor din lista ce poate fi verificata pe www.orange.ro/servicii/prefixe- abonamente.
- internet national nelimitat la viteze /4G+/3G+ si in reteaua 5G impreuna cu un telefon compatibil.
- 13.44 GB limita consum internet in Roaming SEE dar fara a depasi resursele de internet din abonament. Beneficiezi de urmatoarele servicii incluse gratuit pe perioada contractuala de 2 ani.
Urmează chestiile acelea cu Orange Go,etc. dar ce este scris la început este esențial.Poți suna la ei sau să discuți pe Chat pentru detalii.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Am discutat cu ei și în shop fizic eu vroiam sa îmi facă la contract fizic reducerea dar au zis ca nu se poate doar dacă fac eu abonamentul online.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da,este exclusiv online reducerea.Tu decizi cum ar fi mai bine.Dacă ştii că utilizezi mult datele mobile,mergi pe cel mai avantajos ca preț,cu internet nelimitat.Ar fi Smart Plus 15, cu reducere de 20% ai plăti lunar 12euro.Dacă vrei mai ieftin,te orientezi spre cele Fun,cum ai scris deja.Doar că va trebui să te înscrii în acel trafic lunar oferit.
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Pe prepay foloseasc undeva la 60gb lunar ca am și wifi acasă date mobile când nu sunt acasa
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În acest caz ar fi bune acestea:
1. Fun 10/30GB +30GB bonus ,la preț de 8euro.
2. Fun 12/50GB+50 GB bonus,la preț de 9.60euro

P.S. Acel discount de 20% este exclusiv online
0 Aprecieri
silvergol
Hotshot
Opțiuni
Știu cred ca fun 12 e cel mai ok și ca preț si îți oferă 100gb total.
0 Aprecieri