Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

În Smart Select a fost reintrodusă opțiunea "Creare GIF"

(Subiect creat la: 24-10-2024 09:56 AM)
280 Vizualizări
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
A apărut o actualizare nouă pentru Smart Select care readuce funcția de creare a GIF-urilor din selecții.

image

image

image

13 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ma bucur ca au reintrodus funcția înapoi. Chiar este utila. Acum poți creea GIF-uri mult mai ușor.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Mulțumim pentru vestea data!
Chiar o sa îmi fie utila funcția. 😀
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Este o functie pe care nu o folosesc foarte des, dar am folosit-o de cateva ori si atunci cand a fost scoasa chiar as fi avut nevoie de ea (o data parca). Nu o sa o folosesc des nici de acum inainte, dar cand am nevoie de ea, ma bucur ca e la indemana.

3Merlin
Legend
Opțiuni
Chiar mă întrebam cum aș putea genera un fișier GIF 89a (cel care conține mai multe imagini...) cu ajutorul unui telefon Samsung...
Mulțumesc pentru vestea (îndelung) așteptată!
Bag sama, poți citi gândurile altor persoane de la distanță (de câteva CLICK-uri).
😉
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Gandurile nu le citesc, dar stiam ca sunt mai multi utilizatori care ii simteau lipsa.

lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Unde găsesc Smart Select ? M-am uitat în meniul telefonului meu și nu o văd ! Samsung Galaxy S20 Ultra 5g.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În One UI 6.1 îl găsești în panoul lateral la aplicații:
https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/smart-select-și-conversie-schiță-în-one-ui...
Dar S20 parcă a rămas pe Android 13, iar acolo sunt funcții separate de selecție și animație.
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns, eu sunt rămas în urmă, sunt un element retrograd, conservator !! 👏 👏 😂 😂 O zi buna !
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare,
Am actoalizat-o acum 3 zile. Este o funcție foarte utila , foarte mulți utilizatori o folosesc. 🙂
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc! Am căutat azi si am găsit si eu optiunea asta pe S22 Ultra, am facut un gif de calitate (15 sec) de pe un video de pe youtube! Super!
MintyDude
Pioneer
Opțiuni
Yes!!! In sfarsit apuc si eu sa fac asta!
Windowfluos
Voyager
Opțiuni
Smart Select nu cred ca mai este
0 Aprecieri