Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vreau sa imi schimb contul samsung

(Subiect creat la: 23-03-2023 02:42 PM)
3215 Vizualizări
ilincahey
Apprentice
Opțiuni
Buna eu vreau sa imi schimb contul Samsung din setari dar contul meu vechi care il am acum s-a sters. Eu incerc sa imi schimb contul si sa il pun pe cel nou. Va rog ajutor!
6 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Si nu stii de unde sa dai sign out sau care este mai exact problema?

Intra in setari, sus de tot unde apare numele tau, dai cu degetul si din fereastra urmatoarea dai sign out din partea de jos a paginii.

ilincahey
Apprentice
Opțiuni
Dar contul care il am mi sa sters si nu stiu parola pentru asta;(
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sunt două opțiuni diferite pentru contul Samsung.
1. Sign out, cum ți-a specificat deja @ElfStone pe care dacă o utilizezi contul se elimină de pe dispozitivul respectiv însă ulterior îl poți reutiliza.

2. Delete account, opțiune accesibilă doar în versiunea web pe care dacă o utilizizezi se vor şterge definitiv datele asociate contului Samsung inclusiv contul şi datele asociate de pe Samsung Members.

Tu ai nevoie de prima opțiune, Sign out, vechiul cont nu se va şterge ci doar se va elimina de pe dispozitiv şi tu vei putea crea un nou cont Samsung pe care să-l asociezi cu smartphoneul. Poți însă să-l readuci oricând şi pe cel vechi care se va păstra.
Contul Samsung şi datele aferente se pot gestiona apăsând Settings iar ulterior acolo sus pe prima casetă care apare în acea listă.
Trebuie să ajungi la opțiunea Sign out rulând informațiile de pe acea pagină.
Screenshot_20230323_161943_Samsung account_1000005575.jpg
ilincahey
Apprentice
Opțiuni
As vrea eu numai ca imi zice sa scriu emailul si cand fac asta zice nu exsista acest cont:(
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă asta apare înseamnă că acel ID(e-mailul asociat contului nu există).
Ai scris că vrei să-l schimbi pe cel vechi, punând unul nou.
Metoda deja ți-am specificat-o.
Acolo la Samsung account -> Profile info ai toate informațiile.
Dacă nu reuşeşti fie să asociezi contului Samsung existent un alt ID(adresă de e-mail) fie să-l elimini de pe smartphone creând un cont Samsung nou, contactează Samsung pentru detalii şi ajutor.
Ai la Settings -> Accounts and backup -> Manage accounts vreun cont Samsung?
Dacă da, îl poți elimina aşa ca în captura de mai jos iar ulterior să înregistrezi unul nou. Screenshot_20230324_151049_Settings.jpg
0 Aprecieri
Members_ykFsYfY
First Poster
Opțiuni

Nunreusesc

0 Aprecieri