Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Update samsung J4 +

(Subiect creat la: 13-10-2020 08:54 AM)
1410 Vizualizări
Opțiuni
Salut a primit careva update la android 10 pe J4 plus ? 
14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu. Astea sunt ultimele update-uri primite:

ElfStone_0-1602568776856.png

0 Aprecieri
Opțiuni
Din cate am inteles cei de la samsung va primi update la Android 10
0 Aprecieri
Danut5
Helping Hand
Opțiuni
bai frate nici acum nu au trimis actualizarea aia?! cat dureaza , o sa apara Android 11 pana o trimite😆
0 Aprecieri
mirela1973
Navigator
Opțiuni
😂corect.
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
J4+ nu mai primește Android 10 ! Rămâne la Android 9 Pie ! și.o sa primească update uri de securitate doar. Cred ca datorita procesorului învechit pe 25nm posibil sau nu știu ce sa zic !! A plecat cu 8.1 Oreo și a primit Android 9.0 pie ! pentru Android 10 nu se mai regăsește pe lista de actualizari! se pare ca numai J6+ primește în luna Noiembrie J4+ a fost sărit din schema de actualizări nu mai apare!
0 Aprecieri
BarbuYonNykusor
First Poster
Opțiuni
De unde sti tu? Eu m-am uitat pe lista si e inclus si samsung galaxy j4+ la actualizare de android 10 e posibil ca android 10 sa fie ultima actualizare de android ca android 11 nu va primi
0 Aprecieri
BarbuYonNykusor
First Poster
Opțiuni
va primi actualizare la android 10 ori la sfârșitul lui octombrie ori la început de noiembrie pentru
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Dacă tu vezi aici J4+ eu îl mănânc!!!! unde apare ?? ca se pare ca a fost scos din schema de actualizări
0 Aprecieri
BarbuYonNykusor
First Poster
Opțiuni
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
lista oficiala și actualizata la zi pentru România este aceea de aici de la Samsung Members România iar J4+ nu mai apare în lista pentru Android 10. poate o fi o greșeală ar trebui întrebat la service ul oficial Samsung
0 Aprecieri
BarbuYonNykusor
First Poster
Opțiuni
Aceste Telefoane samsung vor avea android 10
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Bine ok !! Acea listă nu știu de unde este luata dar clar nu este lista oficială de la Samsung România trebuie sa întrebi. Acolo scria ca J6+ pana în Noiembrie o sa primească actualizarea dar J4+ nu mai apare în listă.Eu sper sa primești dar nu știu.......Oricum cam toată lumea deja a primit Android 10
0 Aprecieri
costy240988
Voyager
Opțiuni
ultimul era 9
0 Aprecieri
Ertzp
First Poster
Opțiuni
Cum actualizez?
0 Aprecieri