Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Trimitere mesaj esuat

(Subiect creat la: 09-03-2022 03:44 PM)
21 Vizualizări
smvsa
Explorer
Opțiuni
Buna ziua, detin un samsung s8 plus si de ceva vreme nu mai pot trimite mesaje de tip sms. Imi zice "trimiterea mesajului nu a reusit. Examinati mesajul si incercati din nou". Mentionez ca am fost si la operatorul de telefonie mobila de care apartin si mi au spus ca nu tine de ei ***** ce mi au verificat cartela sim, reteaua, centrul de mesaje. Aveti vreo rezolvare? Multumesc! 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca cu cartela SIM introdusa in alt telefon se comporta la fel.. nu are nici o problema telefonul.

Sfatul meu este sa ceri inlocuirea SIM-ului si sa insisti sa iti retrimita setarile de retea pe telefon.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
27 Răspunsuri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Eu il am pe cel cu 6000 la sfarsit pentru ca sunt pe cartela. Am inteles ca cel cu 4000 e pt abonamente.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Schimba cu 4000, încearcă sa trimiți sms și vezi dacă merge. La mine cel cu 6000 nu trimite nici un sms. Revino cu feedback
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Am incercat si cu 4000, tot nu merge. Am pus la loc cu 6000.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ok, atunci suna la Vodafone și spune-le să îți deschidă un ticket. Problema este clar de la ei și probabil este o restricție din sistem pe nr tău de telefon, mai ales ca ai schimbat și SIM-ul, ai încercat și toate nr de la centrele de mesaje.
După cum spuneam, aceeași problemă am avut-o și eu, doar ca nu puteam sa trimit sms la nr scurte. Și s-a dovedit a fi o restricție de la ei (tot asa, schimbasem și eu SIM-ul, am încercat toate variantele înainte).
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Astept raspunsul lor. Multumesc pt raspunsuri.
smvsa
Explorer
Opțiuni
Problema rezolvata si spun si cum daca mai pateste cineva asa. Am trimis mail celor de la vodafone si am primit un nr de tichet. M a sunat o doamna, mi a trimis setarile de configurare, inchis si apoi deschis telefonul si...merge!😁😁😁 raspunsul doamnei la problema mea a fost ca este foarte vechi numarul si din cand in cand se mai sterg setarile initiale. N am inteles cum dar...bine ca s a rezolvat. Multumesc tuturor pentru toate raspunsurile ce mi le-ati oferit, sunteti foarte faini! Zi buna!
leonxx
Explorer
Opțiuni
Si mi-e la fel
0 Aprecieri