Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Trimitere mesaj esuat

(Subiect creat la: 08-03-2022 11:02 AM)
1446 Vizualizări
smvsa
Explorer
Opțiuni
Buna ziua, detin un samsung s8 plus si de ceva vreme nu mai pot trimite mesaje de tip sms. Imi zice "trimiterea mesajului nu a reusit. Examinati mesajul si incercati din nou". Mentionez ca am fost si la operatorul de telefonie mobila de care apartin si mi au spus ca nu tine de ei ***** ce mi au verificat cartela sim, reteaua, centrul de mesaje. Aveti vreo rezolvare? Multumesc! 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca cu cartela SIM introdusa in alt telefon se comporta la fel.. nu are nici o problema telefonul.

Sfatul meu este sa ceri inlocuirea SIM-ului si sa insisti sa iti retrimita setarile de retea pe telefon.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

27 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Indiferent catre cine trimiti SMS-urile?
Poti testa cu Google Messages (instaleaza aplicatia din google play store)?

0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Buna. Nu catre toate persoanele. Sunt cateva contacte care intra la chat si acelea se trimit.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Atunci, sugestia mea este sa dai disable la functia de "chat" din mesaje. Este posibil ca din cauza acesteia sa nu poti trimite SMS-uri obisnuite.

0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Multumesc, o sa incerc si asta.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai incercat?

0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Da. Multumesc de sfat. Tot nu merge 😤😢
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dar de primit primești, indiferent de cine trimite?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Da, primesc. Si cand vreau sa trimit inapoi imi apare semnul "!" Si imi zice ca nu s a reusit trimiterea mesajului.
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Multumesc, semnal am dar tot degeaba.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
O altă sugestie ce-mi trece prin minte ar fi următorii pași. Scoți cartela SIM din telefon, închizi telefonul- deschizi telefonul, îl închizi la loc- introduci cartela SIM in telefon și îl deschizi iar. Sper sa se rezolve in vreun fel 🙏
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
O sa incerc si asa. Multumesc!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ce rețea? Încearcă sa cauți pe net nr centrului de mesaje și sa le încerci pe toate.
O problemă de genul am avut-o cu Vodafone, dar la mine nu se puteau trimite mesaje la nr de telefon scurte. Și până la urmă s-a dovedit a fi de la ei, o restricție din rețea.
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Vodafone. Am fost si la vodafone. Mi au bagat cartela in alt telefon, nici din acela nu se puteau trimite. Am stat 2 ore acolo si nu au gasit nicio rezolvare.
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca cu cartela SIM introdusa in alt telefon se comporta la fel.. nu are nici o problema telefonul.

Sfatul meu este sa ceri inlocuirea SIM-ului si sa insisti sa iti retrimita setarile de retea pe telefon.

0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Am inlocuit si SIM ul tot atunci cand am fost la ei. Am vorbit si cu un operator call center jumate de ora si s-a lasat pagubas si el 😂
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Posibil o restrictie/optiune. Sa iti deschida vodafone un tichet pentru o verificare mai amanuntita la tehnic
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Tocmai am deschis un tichet. Astept raspuns in 48 de ore. Multumesc.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai schimbat nr centrului de mesaje? Sunt doar doua: +40722004000 sau +0722006000
0 Aprecieri
smvsa
Explorer
Opțiuni
Vodafone.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu am cartelă Vodafone și folosesc acest centru de mesaje. Cu celălalt nr de centru de mesaje nu mi se trimite nici un sms. Screenshot_20220308-121801_Messages_33726_1646734681.jpg
0 Aprecieri