Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Serviciu de închiriere electronice

(Subiect creat la: 01-06-2024 12:08 PM)
596 Vizualizări
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Astazi am fost la cumpărături și am văzut un tonomat de acest fel..Cum vi se pare serviciul de închidere de produse electronice.Serviciu se numeste Telerenta.Toate produsele de pe site-ul lor sunt noi si au garantie.Se merita pentru persoane fizice sau juridice?

image

image

image

14 Răspunsuri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Păi dă-ne câteva detalii (tehnice, economice, etc) înainte de a ne cere părerea...
Imaginează-ți că ești la un concurs televizat de (in)cultură generală și primești următoarele întrebări:
1) Cum se numește celebrul pictor rus, mort la vârsta de trei ani?
2) Cum se numește pasărea cu trei picioare, din familia cangurului?
3) Care sunt cei trei apostoli care au scris (în ce limbă?) cele patru evanghelii?
Timp de lucru: 5 (mili)sec.
😉
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Toate detaliile le gasesti aici : www.telerenta.ro..În tonomat erau telefoane..de la Iphone Samsung și alte mărci..
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragule,
Sfatul meu e să citești de trei ori, printre rânduri, înainte să semnezi contractul... Eu, unul, nu m-aș apropia de "dulapul" respectiv la mai puțin de doi metri.
😉
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Stai liniștit ca nu închiriez nimic😆..eram doar curios de serviciu..ori îl închiriez produsul sau plătești rata la el tot pe acolo e..probabil e convenabil pentru firme acest serviciu
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Am râs cu lacrimi, mare figură ești, ai umor cât cuprinde, mi-a plăcut.
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Mi-a plăcut postarea.
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Nu,dimpotrivă.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Telerența e un rahat, scuze de expresie! Am cont la ei dar cred că il sterg că nu se merită să imchiriezi. Practic, iei in rate doar că ei o zic mai pompos, custodie! Iesi mai scump fată de Emag daca iti iei S24ultra, A55, S23fe la fel.. NU MERITĂ!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Vlad,
Eu am priceput din prima (...) că e vorba de un serviciu de leasing (închiriere în vederea cumpărării). Similar cu cel pentru automobile.
Da' mă gândii să facem o țâră haz de necaz... Că poate învață și Galaxy AI ceva de la noi, românii.
😉
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Se poate cumpăra acel produs, după expirarea contractului ..asa nu știu pe ce perioada este acel contract..probabil 1 an..1717246919882_1717246919876_0.jpg
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa e...
Focisi
Voyager
Opțiuni
Pentru firme de folosesc aparatura si au nevoie mereu de ultimele modele, da, le vad rostul unor asemema firme, in rest ca persoana fizica, mai bine cumpar un produs in rate, la final de plata stiu ca e al meu produsul...
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Din câte am înțeles, in cazul unui defect a produsului închiriat ei acoperă 80% ,mi se pare bun lucrul asta.
0 Aprecieri
Focisi
Voyager
Opțiuni
Degeaba, la final nu i al tau, bagi 20% ca dupa sa nu mai ramana la tine
0 Aprecieri