Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Semnal slab s21 ultra

(Subiect creat la: 22-05-2021 04:17 PM)
990 Vizualizări
Fish07
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua! Am cumpărat de la un amic un telefon Samsung S21 ultra, care la rândul lui l-a cumpărat din UK. Telefonul funcționează oarecum ok, mai puțin pe partea de semnal. În aer liber îmi apare sigla 4g(simplu) și paginile de net se deschid destul de bine. În casă îmi apare doar o liniuta la semnal și nu pot deschide nici o pagină de internet. 4G+ nu mi-a arătat niciodată. Am schimbat simul Orange cu unul nou, am încercat și un sim Vodafone și tot praf este la semnal. Am dat resetare rețea,resetare generală și nu s - a schimbat nimic. Ca sa îl trimit la service ESD nu am factura, asa ca am fost la un service local și mi- au spus ca trebuie o permisiune de utilizare a telefonului în afara Angliei, permisiune care ar trebui data de magazinul (firma) care a vândut telefonul și ca altceva nu am ce sa ii fac ca să funcționeze ok în România. Chiar dacă i-ar schimba CSC-ul tot nu s-ar îmbunătăți nimic. S-a mai întâlnit cineva cu situația asta? 

image

0 Aprecieri
28 Răspunsuri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
Sper că reușești să-i dai de cap, însă ia-o ca pe o lecție. Data viitoare să nu mai cumperi chestii scumpe, în special electronice de la "prieteni" din UK.
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Înainte de S21 in casa aveai semnal mai bun?
0 Aprecieri
Fish07
Journeyman
Opțiuni
4g+ cu toate telefoanele. Și mă gândesc că dacă problema ar fi fost la mine în apartament, când aș fi fost afară mi-ar fi apărut 4g+,dar nu se întâmplă asta.
0 Aprecieri
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Da e clar de la rețea. Din păcate nu ai ce să-i faci. Îți trebuie un telefon pentru România agregat pe benzile noastre.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Suna la operatorul tau de telefonie. Spune-i "sa-ti reseteze profilul" Exact asa. Sper sa nimeresti pe cineva la call center care sa stie ce e aia.. ca in ultima perioada zici ca i-a adunat de la scoala generala 😞
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încep să bănuiesc că undele dintr-o anume rețea poartă mască de protecție împotriva undelor de la ceilalți operatori.
Şi în tot acest haos le recunoaşte greu şi telefonul...de aia este semnalul slab.
Poate cândva s-or aşeza lucrurile aşa cum este normal.
Avem dar n-avem ca să zic aşa.
Fish07
Journeyman
Opțiuni
Am fost la două reprezentante Orange din Iași și au zis sa duc telefonul în service și ca Samsung oricum sta mai prost la semnal. Am sa fac și ce ai zis tu. Mulțumesc!
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
I-auzi ce zice Orange de Samsung :))) Atunci de ce comercializeaza telefoane care stau prost la semnal?
Nu-ti pare ca au zis ceva ca sa raspunda in vreun fel intrebarii tale? Nici macar nu au imaginatie... Puteau sa spuna ca au trecut niste porumbei sositi de la Chernobyl cand ai facut tu testul... sau ca era luna mai aproape de Pamant in perioada aia.. sau ca a fost o explozie solara... sau dracu stie ce mai puteau sa inventeze...
Interesant... Eu de ce nu nimeresc din astia cand trec pe la Orange? Ca-mi fac ziua mai frumoasa :)))
0 Aprecieri
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Tu ai citit primul post? Este un S21 din UK nu de Romania
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Da. Am citit. Dar tu?
0 Aprecieri
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Samsung sta mai prost pe semnal. Un operator (care monitorizează celulele ) îți poate spune cel mai bine. Dar nu stă prost neapărat pentru că sunt proaste telefoanele ci pentru că respectă normele de radiații . Anyway, un telefon setat pentru alte rețele nu are cum să meargă pe alte rețele.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu am citit nicaieri in enunt ca e blocat intr-o retea. Fostul meu telefon .. tot Note ... generatia anterioara.. era fix fin UK ..
Nu stiu ce inseamna pentru tine cuvantul "setat" ... Dar banuiesc ca e diferit de "blocat"...
0 Aprecieri
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Începând cu generația 20 telefoanele Samsung nu mai merg modificate CSC . Ele vin din fabrica cu softul modificat/customizat cum vrei să-i zici, în funcție de țară și operatorul care îl vinde. Are legătură cu 5G . Mi-e greu să-ți explic prin mesaje că e mult de explicat dar linia de baza este că nu mai merge cum merge înainte .
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
De acord. Dar nu eu am propus modificare de CSC. Actualmente am Note 20 Ultra 5G. Provenienta Germania.. (stiu, probabil ai sa spui ca Germania nu e UK 😀 ) Nu am absolut nicio problema cu semnalul. Eu, in locul lui @Fish07, as incerca si cu un alt sim de la alt operator sa vad cum se comporta..
Fish07
Journeyman
Opțiuni
Am încercat și cu un sim Vodafone și este la fel.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Atunci probabil telefonul are o problema.. acum am recitit postul initial si am vazut ca ai facut testul asta... Abordeaza metodic problema. Instaleaza de pe Play un program care iti arata intensitatea semnalului Opensignal, Network Signal Info ... sunt mai multe... vezi care e diferenta de semnal intre afara casa..
0 Aprecieri
Fish07
Journeyman
Opțiuni
În casă și pe balcon la geam. Screenshot_20210522-165738_Opensignal.jpgScreenshot_20210522-165849_Opensignal.jpg
0 Aprecieri
Fish07
Journeyman
Opțiuni
Am sunat la call center, am dat de cineva care a înțeles problema, mi-a resetat profilul, a zis sa dau un restart la telefon și apoi va fi totul mult mai bine. Din păcate este fix la fel.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut. Și eu am probleme cu puterea semnalului indoor pe un Samsung S21 Ultra, cumpărat de la Vodafone România.
Nu contează ce cartelă introduc în el (Orange, Vodafone, Digi), în casă, în același loc, am cu 10 - 15 dBm mai slab semnalul pe S21 Ultra față de Huawei P20 Pro.
Am comparat și cu un Oneplus 6. Rezultatele pe Oneplus și Samsung sunt identice (+/- 1dBm).
Eu am instalat Samsung Band Selection ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ray.samsungbandselection) și am limitat benzile active la B3 și B7 (Orange), deoarece B20 nu e vizibil din casă.
Astfel câștig maxim 5 dBm versus setările automate ale telefonului, ajungând la -115dBm în hol și -100dBm la geam.
Pentru siguranță, eu stau pe airplane mode legat la wireless cu VoWIFI activ.
Sper să te ajute și pe tine metodele mele.

Baftă!
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Părerea mea este că Samsung are o problemă cu semnalul GSM, cât și Wi-Fi la modelele actuale. Am avut un Huawei P20Pro înainte și nu aveam probleme de semnal sau să se deconecteze Wi-Fi în casă, în același loc în care acum folosesc un Note10.
Și înainte de Huawei am avut un S8+ și nu avea problemele astea.
0 Aprecieri