Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Schimbarea:)

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
346 Vizualizări
Rvdu
Journeyman
Opțiuni
Am trecut la un samsung galaxy a16 de la un iphone 11, din 2015 n-am mai avut un telefon cu android dar sunt impresionat de acest telefon si mai ales ca e un telefon de buget, într-adevăr camerele foto sunt cam slabute deoarece este un telefon de buget, o sa rămân la samsung de acuma incolo:))
27 Răspunsuri
TimoteiT
Black Belt 
Opțiuni
Salut, bravo, dacă vrei poți încerca și din gama S, este un telefon foarte bun.
Din cat știu iPhone 11 a fost lansat in 2019.
Rvdu
Journeyman
Opțiuni
O sa încerc și gama S sigur, da, iphone a ieșit prin 2020-2021
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung Membres si a fanilor acestui brand!
Rvdu
Journeyman
Opțiuni
Bine v-am găsit👋
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Pentru camere foto decente, mergi pe un Galaxy A57 ( de buget) sau , daca tot ai pomenit de varianta S , pe lângă cele 3 device-uri ale modelelor din serii, vezi ca mai exista si gama FE 🙂
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Prea scump A57 in acest moment , de buget e Galaxy A17 la sub 1000 lei,nu A57 la 2500!
Marius_M
SuperStar
Opțiuni
Am dat doar câteva exemple! Cu siguranță el va fi mult mai accesibil ca preț. 🙂
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Important e să fii tu mulțumit!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Caută... citește... postează.
Dacă un răspuns ți-a rezolvat postarea, marchează-l ca soluție.
Rvdu
Journeyman
Opțiuni
Sunt chiar foarte mulțumit de acest telefon
Canca93
Voyager
Opțiuni
Bine ai venit și o să ai o experiență foarte făină cu Samsung. ❤
Rvdu
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc 🙏
Canca93
Voyager
Opțiuni
Cu drag! 😊
Opțiuni
Telefoanele de buget de la Samsung mai ales de la 1000 de lei în sus sunt foarte bune la prețul lor și merg foarte bine. Eu nu înțeleg de ce unii dau 2500-3000 de lei pe un iPhone când exista la cca 1200 de lei telefoane de buget care acuma sunt foarte bune pentru aproape orice fac majoritatea oamenilor pe telefon. Eu am un A26 și sunt foarte mulțumit.
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Sunt bune,iti faci treaba cu ele,dar nu au ,,calitate,, ,nu au senzația de Premium, încearcă un telefon Flagship, precum iPhone de la 14-15 in sus sau Samsung seria S ,apoi o sa simți diferența, atat calitatea materialelor cat si functi,cat si optimizarea sistemului de operare,animatii, etc.
Opțiuni
Desigur că seria S și iPhone sunt mai bune decât cele de buget seria A, însă față de acum 5-10 ani seria A de la Samsung mai ales de la A2x în sus nu mai sunt asa proaste și merg și ele bine pentru multe din activități precum social media mesaje telefoane chiar și jocuri ceva mai lițe. Eu pe A26 nu am avut niciodată lag în 3 luni de când o am. Și am mai butonat și S25 plus mai mult de curând.
X-ulescuuu
MegaStar
Opțiuni
Pentru activități normale, merg orice telefon indiferent de buget, chiar și telefoanele din seria 0 merg bine.
Eu am un A54 luat de câteva luni de la cineva la un preț bun si merge foarte binee, nu imi trebuie mai mult. Dar daca vrei ,,calitate, atunci trebuie sa iti iei seria S sau iPhone, ele au o calitate ce seria A,nu o poate reproduce .
3Merlin
MegaStar
Opțiuni
... vorbești ca ucenicii lui Matache Măcelaru', când (maestrul) le-a dat câte o felie de șuncă de Praga, pentru a afla opinia (nu feedback-ul) lor, dragule.
😀
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salutare. Bun venit în comunitatea Samsung! Mă bucur că îți place noul telefon, să te bucuri de el.
Într-un final ține de preferințe când ne referim la sistemul de operare. Iar OneUI de la Samsung oferă o experiență foarte bună.
Mădălina_
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung Members!

Și eu am început acum vreo 3 ani tot cu un "bugetar" (Samsung A14), dar, sincer, s-a comportat de parcă avea salariu de flagship.😂
Dar pentru mine cel mai important a fost că NU m-a lăsat la greu deloc, iar camerele alea "slăbuțe" le-am antrenat până au început să scoată poze surprinzător de bune.😁

Să te bucuri de telefonul tău Samsung A16!
Rvdu
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc mult, apreciez 🙏🔥