Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Schimbare placa de baza, IMEI identic

(Subiect creat la: 13-12-2023 06:23 PM)
578 Vizualizări
RazvanBF
Student
Opțiuni
Salut, am un s20 FE
A fost in service pentru o problema legata de SIM si de baterie( dupa un timp sim-ul dispare si apare doar dacă ii dau restart sau il pun pe mod avion si inapoi, bateria a fost schimbata odată de catre cei de la esd rom dar problema tot persista).
Telefonul persista si acum in aceasta problema iar eu presupun ca nu a fost schimbata placa de baza asa cum susțin cei de la esd rom. 
IMEI-ul cat si sn-ul este acelasi
Telefonul inca este in garantie si intrebarea mea este, daca schimbau placa de baza, sn-ul si imei-ul nu trebuiau sa fie schimbate?
8 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
IMEI-ul nu este pe placa de baza ci pe partiția EFS deci dacă ai același IMEI, nu e neapărat aceeași placă de bază.
RazvanBF
Student
Opțiuni
Ok, mulțumesc de info
Dar si sn-ul poate rămâne acelasi?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Tot pe EFS e și acela.
Dar dacă problema tot nu s-a remediat du-l înapoi în service până ce o rezolvă.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Dau cu presupusul , nu puteau sa cloneza/rescrie imeiul si sn ?
Daca nu merg copiate pe alta placa de baza ,clar ca nu a fost schimbata.
Zic sa il duci la ei si sa.iti explice ei cum au procedat.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ba da, se poate face backup la partiția EFS și se poate copia înapoi. In service se pot face mai multe lucruri decât putem noi 🙂. Bine asta o putem și noi 🤣
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Atunci e clar ca au schimbat piesa respectiva .
Dar ca si "liniste sufleteasca" ii poate face retur la servis si sa se uite aia la el din nou.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Mergi cu telefonul înapoi în service și spune-le ca problema persista. O vor rezolva ei, stai calm !
0 Aprecieri
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Și eu am avut s20 fe cu exact aceeași problemă se dezactiva simul din senin, l-am dus la service și după ce a venit a fost la fel. Nu s-a schimbat cu nimic.
0 Aprecieri