la 29-03-2024 10:51 AM
Salut. Am achiziționat un J5 2017 pentru al folosi ca telefon de serviciu. Telefonul nu este nou, dar funcționează OK. Problema pe care am descoperit-o este că nu pot folosi Samsung Health și nici Samsung Pass pentru ca îmi apare un mesaj prin care sunt informat ca s-au detectat modificări de soft și de aces root. Telefonul l-am verificat nu are root pe el și softul este cel original (J530FXXS9CUE5). Cum se poate rezolva problema? Se poate resofta din nou telefonul undeva la un centru autorizat Samsung? Mulțumesc.
Rezolvat! Către soluţie.
la 29-03-2024 11:00 AM
Salut. Poate ca acum nu are root si e softul original, dar probabil candva a fost si a declansat protectia (Warranty bit). Este suficient o singura data sa fie facut root, sau sa fie pus soft neoficial si se declanseaza, iar aceasta protectie este hardware si cand e declansata nu mai poate fi inlaturata decat prin schimbarea placii de baza.
la 29-03-2024 11:15 AM
Aveți dreptate. În Download mod apare cifra 1 în dreptul Warrranty Bit. Asta înseamnă că a fost modificat?
la 29-03-2024 11:00 AM
Salut. Poate ca acum nu are root si e softul original, dar probabil candva a fost si a declansat protectia (Warranty bit). Este suficient o singura data sa fie facut root, sau sa fie pus soft neoficial si se declanseaza, iar aceasta protectie este hardware si cand e declansata nu mai poate fi inlaturata decat prin schimbarea placii de baza.
la 29-03-2024 11:15 AM
Aveți dreptate. În Download mod apare cifra 1 în dreptul Warrranty Bit. Asta înseamnă că a fost modificat?
la 29-03-2024 11:31 AM
Da, daca este 1 inseamna ca protectia a fost declansata.
PS. nu trebuie sa marchezi ca si solutie toate comentariile. 🙂 Doar cele relevante.
la 29-03-2024 11:44 AM
Mulțumesc.
la 29-03-2024 11:13 AM
OK. Mulțumesc de răspuns. Mă gândeam că se poate rezolva soft. Dar asta e.