Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung J5 2017

(Subiect creat la: 29-03-2024 10:51 AM)
285 Vizualizări
Members_N9S37e1
Apprentice
Opțiuni

Salut. Am achiziționat un J5 2017 pentru al folosi ca telefon de serviciu. Telefonul nu este nou, dar funcționează OK. Problema pe care am descoperit-o este că nu pot folosi Samsung Health și nici Samsung Pass pentru ca îmi apare un mesaj prin care sunt informat ca s-au detectat modificări de soft și de aces root. Telefonul l-am verificat nu are root pe el și softul este cel original (J530FXXS9CUE5). Cum se poate rezolva problema? Se poate resofta din nou telefonul undeva la un centru autorizat Samsung? Mulțumesc.

2 Soluţii
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Poate ca acum nu are root si e softul original, dar probabil candva a fost si a declansat protectia (Warranty bit). Este suficient o singura data sa fie facut root, sau sa fie pus soft neoficial si se declanseaza, iar aceasta protectie este hardware si cand e declansata nu mai poate fi inlaturata decat prin schimbarea placii de baza.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Members_N9S37e1
Apprentice
Opțiuni

Aveți dreptate. În Download mod apare cifra 1 în dreptul Warrranty Bit. Asta înseamnă că a fost modificat?

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

5 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Poate ca acum nu are root si e softul original, dar probabil candva a fost si a declansat protectia (Warranty bit). Este suficient o singura data sa fie facut root, sau sa fie pus soft neoficial si se declanseaza, iar aceasta protectie este hardware si cand e declansata nu mai poate fi inlaturata decat prin schimbarea placii de baza.

Soluţie
Members_N9S37e1
Apprentice
Opțiuni

Aveți dreptate. În Download mod apare cifra 1 în dreptul Warrranty Bit. Asta înseamnă că a fost modificat?

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Da, daca este 1 inseamna ca protectia a fost declansata.

PS. nu trebuie sa marchezi ca si solutie toate comentariile. 🙂 Doar cele relevante.

Members_N9S37e1
Apprentice
Opțiuni

Mulțumesc.

Members_N9S37e1
Apprentice
Opțiuni

OK. Mulțumesc de răspuns. Mă gândeam că se poate rezolva soft. Dar asta e.