Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Galaxy M51

(Subiect creat la: 10-06-2023 03:58 PM)
272 Vizualizări
Pad14
Apprentice
Opțiuni
Am acest telefon din data de 26 octombrie 2020 schimbând un telefon Huawei yII. Sincer sunt foarte, foarte mulțumit de el dar în același timp, laptopul meu plânge ca nu prea îl bag în seama. Am o memorie 6GB RAM, cu128 GB. Folosesc rețele de socializare facebook, google, Yahoo, și alte aplicații inclusiv conexiuni cu banda xiaomi band 4, calculator inteligent, cititor matematic, vreme, sport, sănătate, informații la zi, etc. Deseori joc sah și altele. Astfel pot vedea seriale online sau programe tv online, fiind abonat internet la digi. Desigur ca si platile impozitelor le fac pe telefon. Am facut scanari de documente si au iesit impecabil. Mai fac si imprimare documente la imprimanta. wireless. Doar ce nu am știut ca mi-ar trebui nu am instalat. Telefonul ma tine sigur doua zile deși recunosc ca îl butonez zilnic. Bateria este una generoasa, 7000 mAh. Acest telefon îndrăznesc sa-l recomand persoanelor puțin mai în vârstă. În mod sigur i-ar putea acoperi toate ,,mofturile" și încă ar mai avea rezerve. Consider ca acest telefon este unul reușit deși nu are 5G. Momentan nu simt lipsa. Poate ca Samsung va creea în viitor, o aplicație sau un dispozitiv special ce sa preia și sa distribuie semnalele 5G fiind conectat la telefon. Îmi pare rău că nu mai primesc actualizari Android 13. Sunt blocat la Android 12. 

5 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Mulțumim că ai împărtășit cu noi experiența ta cu acest telefon. Și eu i-am luat tatălui meu un M11 acum ceva vreme și e foarte mulțumit de el.
Sa te tina in continuare atât timp cât dorești să îl folosești, fara probleme!
Pad14
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc!
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Respect
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Super, o utilizare plăcută în continuare îți doresc !
0 Aprecieri
Pad14
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc celor ce au apreciat telefonul M51 descris de mine. De obicei sunt cârcotaș. Dar despre acest telefon nu am decât cuvinte de lauda. Aud povestindu-se ca sunt telefoane ce se încălzesc la încărcare. Al meu se încarcă liniștit. Este drept ca prefer sa-l las la încărcare normala. Nu rapida atunci când pot. Mai am și limitarea încărcării la 85%. Cu toate aplicațiile instalate vad ca merg cu memoria RAM la jumătate. Pot proiecta la TV afișajul de pe ecranul telefonului sau casca wireless. M-am jucat încercând sa-i vad performantele. Păcat ca nu se mai fac telefoane din aceasta gama.

0 Aprecieri