Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Galaxy M11 Android 12 one ui core 4.1

(Subiect creat la: 08-07-2022 03:48 PM)
276 Vizualizări
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
A venit android 12 one ui core 4.1 și pe Samsung Galaxy M11 
Nu mă așteptam să vină așa repede.
Sper să nu am probleme .

image

8 Răspunsuri
mikeyyý
First Poster
Opțiuni
Sincer și eu, și eu am m12😅
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
O să vină și la voi stați liniștiți mai bine să vină puțin mai târziu și fără probleme
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Foarte bine , se incarcă mai repede telefonul , bateria ține mai bine telefonul parcă merge mai bine , surprinzător am primit și ram plus (2gb ram sau 4gb ram) , nu am nici o problemă deocamdată față de cum se plângeau alți .
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Scuze pentru răspunsul târziu dar am uitat să mai verific pe samsung members , da este disponibilă și pe one ui core eu nu mă așteptam să fie pe telefonul meu având un procesor vechi și 32 gb stocare , am opțiunea de 2gb sau 4gb am schimbat pe 4gb am dat restart după cum cerea dar nu sa schimbat nimic adică la ram plus arată că e selectat cea de 4gb dar nu mia consumat nici din memoria de stocare
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Merci de atentionare!
Si tatal meu foloseste M11 si datorita postarii tale am verificat si i-am instalat si lui actualizarea 🙂

GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Foarte bine mă bucur , eu nu am avut nici o problemă până acum , dar la ram plus am schimbat de la 2gb la 4gb și am dat restart cum cerea dar nu sa schimbat nimic nu mia luat nici din spațiul de stocare .
P.S : am vrut să nu pun că a venit actualizarea pentru că nu mulți au m11 și să nu mai încarc feedul degeaba
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Totuși fiind trecut la actualizări bianuale când crezi că o să primească următoarea actualizare ? Anul viitor ?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Posibil sa vina ceva actualizari de securitate pana atunci.