Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 ultra

(Subiect creat la: 08-01-2024 02:54 PM)
302 Vizualizări
anamaria19
Apprentice
Opțiuni
Bună ziua revin din nou cu aceeasi problema. Se mai confrunta cineva sa se trezească ca nu mai găsesc numerele de telefon? Folosesc un s23 ultra și am aceasta problema dispar se sterg numerele de telefon de la apelate si agenda . Nu salvez toate numerele de telefon în agenda iar mai nou acum pățesc ca numerele de telefon care le aveam salvate în agenda nu mai sunt dar se regăsesc în aplicația messages. Dacă se confrunta cineva a găsit o soluție va rog sa mi spuneți. Mulțumesc frumos! 
8 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Asigură-te că opțiunea de sincronizare a contactelor este activată. Mergi la "Setări" -> "Conturi" -> "Google" ori Samsung -> "Contul de Google ori Samsung" și asigură-te că opțiunea "Sincronizare contacte" este activată. Un restart telefon ar m-ai putea ajuta.
anamaria19
Apprentice
Opțiuni
Sunt activate , degeaba
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Verifică în Contacte - Setări contecte, să ai activă opțiune cu Afișați Contacte frecvent (ca în captură).1704719403892.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Din cate inteleg acele numere nu sunt salvate nicaieri, doar in istoricul apelurilor primite/efectuate. Acel istoric are un numar limitat de inregistrari, iar la atingerea lui, inregistrarile mai vechi sunt sterse. Android avea implicit 500 parca, nu stiu exact cat este la Samsung. Un apel e o inregistrare, deci daca ai 10 apeluri de la acelasi numar sunt 10 inregistrari nu una. Numerele salvate in agenda nu dispar, dar e posibil sa vizualizezi numerele de pe un cont si sa le fi salvat in alta parte. Numerele pot fi salvate pe contul de Samsung, Google, direct in telefon, pe SIM... Sau ar mai putea fi o problema de sincronizare cu contul folosit.

anamaria19
Apprentice
Opțiuni
Da chiar nu știu ce sa ii mai fac sa nu mai pățesc asta... cum am zis și mai sus dar nu foarte clar numerele mele de telefon care le am deja salvate în agenda încep și acestea sa se șteargă dar dacă întru în aplicația de mesaje dupa telefon și scriu numele de la nr de telefon care l am avut salvat în agenda îl găsesc dar dacă îl caut din nou în agenda nu apare... nu am mai pățit asta cu nici un telefon
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Mesajele sunt salvate separat si acolo limita este de 1000, dar doar daca este activata din setari. Incearca sa salvezi un numar din istoric si vezi unde il salveaza implicit (iti apare in partea de sus a ecranului atunci cand iti cere sa introduci numele).

Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Sincronizează contactele cu contul Google .Dupa aceea sau poti verific oricând in Agenda ,apesi pe cele 3 linii orizontale in partea de sus stanga si acolo vezi in partitia ,,Toate contactele" .Selectezi ce vrei sa iti apara in agenda. De preferat contul Google. Spor !
ueu
Student
Opțiuni
Eu am un Samsung a 32 și e ok