Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recupare Note

(Subiect creat la: 25-03-2021 06:17 PM)
1880 Vizualizări
DZ
Journeyman
Opțiuni
Am sters din greseala aplicatia Samsung Notes. Am reinstalat-o, insa nu mai am nicio notita salvata. Am incercat mai multe moduri de la a recupera, insa nicio sansa.
Ma poate ajuta cineva?
0 Aprecieri
13 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, notițele le-ai salvat în contul tău Samsung? Dacă ai cont, s-ar putea să le găsești prin bekup
DZ
Journeyman
Opțiuni
Buna, nu cred ca erau salvate, am incercat in toate modurile...
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ce model de note ai?
0 Aprecieri
DZ
Journeyman
Opțiuni
Samsung A51
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Și eu am la fel. Încearcă să faci bekup cu contul tău Samsung dacă ți-ai făcut
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă nu a fost activată sincronizarea şi nu le-ai avut salvate în cloud,este aproape imposibil să le mai recuperezi nemaiexistând o sursă de unde să le poți restaura.
DZ
Journeyman
Opțiuni
Cat de trist, aveam atatea lucruri importante salvate acolo. Am incercat si cu diverse aplicatii de recuperare, nu am reusit..
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Îmi pare rău.
De asta este bine să corelezi întotdeauna munca ta importantă,cu bkp-ul din cloud şi să ai acea sincronizare activă dacă o faci manual.
Mai există şi cea automată,care dacă ar fi fost activă poate că te-ar fi salvat cumva.
Foloseşti Samsung Cloud?
Dacă să presupunem ai fi şters vreo notiță din greşeală sau nu,cât timp Samsung Notes nu era dezinstalată ,găseai acea notiță păstrată în acel Trash al aplicației.
Dar din nefericire ai dezinstalat-o.
De asta spun ce spun.
DZ
Journeyman
Opțiuni
Nu mi s-a intamplat niciodata sa pierd date sau orice altceva de pe telefon, poate de asta nu am folosit, pana acum.
Am tot avut probleme cu Samsung Notes in ultimele zile, pur si simplu se oprea aplicatia, si astazi, nu imi explic cum, am dat dezinstalare, in loc de actualizare...
0 Aprecieri
DZ
Journeyman
Opțiuni
Multumesc pentru raspunsuri, oricum.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu ai pentru ce.
Contactează-i pe cei de la Samsung prin Chat şi discută să vezi dacă se mai poate face ceva.
Ai acea casca mică cu microfon chiar aici pe aplicație.

clipboard_image_1616691225695_1616691225695.jpg

RoksyP
First Poster
Opțiuni
Știe cineva dacă se poate recupera un note 9 daca e închis și nu are cartela , e conectat la google, dar doar wifi ?
0 Aprecieri
bariș
First Poster
Opțiuni
Câte caractere poate avea SamsungNotes?
0 Aprecieri