Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme baterie

(Subiect creat la: 01-08-2024 05:11 PM)
378 Vizualizări
cosminmarinca
Apprentice
Opțiuni
Va salut! A mai întâlnit careva problema asta? 
Am schimbat baterie si imi dă aceeasi eroare

image

12 Răspunsuri
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Este posibil ca bateria cea nouă să fie deja degradată sau telefonul nu poate să citească informații de la aceasta. Este posibil să-și revină după mai multe încărcări și descărcări. Încearcă să lași telefonul să se încarce fără întrerupere până la 100%. Ar putea ajuta și o resetare a calibrării bateriei (nu știu cum se face dar este posibil).
Dacă aceste sfaturi nu te ajută, du-te la service-ul care ți-a schimbat bateria și cere reînlocuirea sau contravaloarea acesteia, arătându-i informația din poza postată.
cosminmarinca
Apprentice
Opțiuni
Eroarea a apărut si cu bateria pe care o aveam înainte, de aceea am schimbat-o.
Partea nasoala e ca după 5 minute de utilizare a telefonului, se încinge si se blocheaza, dupa care se restartează singur
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Dacă bateria nu a fost schimbată într-un service Samsung, este probabil ca aceasta să fie contrafăcută. Îți recomand să ceri o rambursare în acest caz, pe motive bine întemeiate.
Data viitoare încearcă să schimbi bateria la un service autoriat. Știu că este mai scump, dar eviți situații de genul.
cosminmarinca
Apprentice
Opțiuni
Aveam bateria originala de pe telefon si era aceeasi eroare
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
La o baterie veche, chiar și originală, este normal să apară această eroare. Eroarea te informează că bateria nu mai ține cât ar trebui și că trebuie să fie înlocuită. Dacă la o baterie nouă apare tot același mesaj înseamnă că nu este calibrată sau chiar este degradată sau contrafăcută.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Bateria a fost schimbata într-un centru autorizat Samsung ?
Probabil ca nu... Pentru ca la înlocuire trebuie făcută și ceva resetare software.
cosminmarinca
Apprentice
Opțiuni
Inainte sa schimb bateria, aveam in telefon bateria originala, de cand am cumpărat telefonul, dar era si inainte aceeasi eroare, de aceea am ales sa schimb bateria
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aveai acelasi mesaj pentru ca trebuia înlocuită bateria. Trebuie făcută resetarea ca telefonul sa știe ca a fost înlocuită ...
cosminmarinca
Apprentice
Opțiuni
Doar in service se poate face?
Sau pot si eu?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
În service...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Atunci când se schimbă bateria trebuie resetate informațiile vechi. Aceasta se face doar în service autorizat cu un dispozitiv special.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Deci te riști dacă schimbi bateria sau încerci să-ți repari telefonul într-un service de cartier, de la colț de bloc? Trebuie neapărat într-un service Samsung autorizat? Mai există și service uri cunoscute cum e Depanero sau altele.
0 Aprecieri