Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema de conectare

(Subiect creat la: 06-07-2022 08:11 AM)
227 Vizualizări
Adrian3333
First Poster
Opțiuni
Salut!
Am un Samsung galaxy A32 pe care îl țin concetat mare parte din timp cu un Galaxy Watch Active 2.
Problema este ca atunci când este conectat la ceas, telefonul se conectează foarte greu la bluetooth-ul mașinii (un Ford Focus din 2016 cu navigație Sync 2).
Am observat ca atunci când telefonul nu e conectat cu ceasul, acesta se conectează automat la masina, exact cum ar trebui. 
Precizez ca cu vechiul telefon (un Galaxy A5 2017) nu aveam nicio problema. Chiar dacă ceasul era concetat, telefonul se conceta și la masina fără probleme.
Cum as putea sa rezolv situația asta?
Va mulțumesc!
1 Răspuns
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sterge car-kit-ul/masina din BT si imperechează iar cu telefonul, după ce este deja conectat ceasul. Telefonul suporta mai multe dispozitive simultan deci nu ar trebui sa fie problema

Sync 2 suporta Android Auto de la versiunea 2.2. Ai cumva asa ceva? In acest caz, este posibil sa mai apara intarzieri la conectarea pe BT daca bagi cablul USB in telefon imediat ce urci in masina.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare