Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema custom ROM

(Subiect creat la: 30-07-2023 01:34 PM)
382 Vizualizări
S9-Hyp3
Apprentice
Opțiuni
Eu am încercat sa instalez android 6 pe tableta mea dar a întrat în Factory Binary. Eu mai întâi am încercat sa instalez Pixel Experience, și nu a venit ca un file în Odin3. 
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu se ofera ajutor la proceduri si firmware neoficial pe aceasta platforma. Fiind oficiala, aici se poate discuta doar despre firmware-ul oficial

Nu e vorba de rea vointa sau necunostinta, este vorba de regulile comunitatii. Vrea sa isi puna soft custom, foarte bine, sa mearga sa caute ajutor acolo de unde ia acel soft. Scrierea unui firmware custom implica riscuri si cine vrea sa faca asta ar trebui sa stie ce face nu sa vina aici sa intrebe. In acest caz e clar ca mai bine sta linistit

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
S9-Hyp3
Apprentice
Opțiuni
Modelul este: Samsung SM-T580, sau Samsung Galaxy Tab A6 2016 10.1" WiFi model.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Omul a cerut și el un răspuns pentru o problema, numai fi răutăcios, gândește-te sa ai și tu o problema și oameni sa te ignore ba chiar sa te trimită de pe aplicația asta cum te-ai simți?
În aplicația asta sunt oameni care lucrează și sunt specializări în domeniul IT sigur acești oameni îl pot ajuta..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Aceste lucruri nu sunt încurajate deloc pe aceasta comunitate. Motivul cred că l-a descoperit și autorul. Să nu mai vorbim că mai pierzi și garanția și că majoritatea aplicațiilor bancare nu o să mai funcționeze. Bine aici nu cred că e cazul de niciuna din cele două.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Înțeleg dar el deja era sa instaleze Custom Room.
Dragut ar fi sa îl ajutați în caz dacă va pricepeți sa îl ajutați
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Din păcate nu se poate. Esti pe platforma oficială Samsung nu pe Twitter sau XDA
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu se ofera ajutor la proceduri si firmware neoficial pe aceasta platforma. Fiind oficiala, aici se poate discuta doar despre firmware-ul oficial

Nu e vorba de rea vointa sau necunostinta, este vorba de regulile comunitatii. Vrea sa isi puna soft custom, foarte bine, sa mearga sa caute ajutor acolo de unde ia acel soft. Scrierea unui firmware custom implica riscuri si cine vrea sa faca asta ar trebui sa stie ce face nu sa vina aici sa intrebe. In acest caz e clar ca mai bine sta linistit

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Bine ai spus!!!
0 Aprecieri