Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Odin

(Subiect creat la: 02-04-2021 11:45 PM)
616 Vizualizări
G4br3l
Explorer
Opțiuni
Salut. Am un a71 si am csc H3G si din câte mi ati spus primește update uri destul de greu. Dacă bag un csc de România cu odin care deja are android 11 primesc viitoare update uri? Se poate întâmpla ceva rau? Dacă îl duc la amanet il mai pot da?:))
0 Aprecieri
7 Răspunsuri
Tavi2020
Student
Opțiuni
Intra in setari la Actualizare software apoi la Descarcare si Instalare si urmeaza instructiunile. ***** ce se face update-ul instaleaza si update-urile din Magazin Play si Samsung Store.
0 Aprecieri
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Odin nu e software original Samsung deci, incercati cu Smart Switch pentru calculator. In plus, updaturile vin de forma eşalonata la terminale depinzand de câțiva factori. Cel mai recomendabil e ceva rabdare. Rabdarea e mama ințelepciunii, ***** cum stiți. Oricum, incercați cu Smart Switch pt calculator, daca are vreo actualizare, anunța si o instaleaza.
0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Odin este un software Samsung folosit de tehnicienii Samsung...este doar pentru uz intern fiind folosit pentru proceduri de service.
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
E asa de greu sa dai un search pe net? Si nu, nu se pierde nicio garantie daca rescrii acelasi firmware...cu acelasi soft se scriu firmware si in service.

Screenshot_20210403-085505_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20210403-085937_Samsung Internet.jpg

0 Aprecieri
DanielIstrate
Helping Hand
Opțiuni
Ok, vad ca stii mai bine decat Wikipedia...am crezut ca notiunea de "uz intern" inseamna ca nu trebuie sa apara pe vreun site oficial, deci sa nu fie accesibil utilizatorilor, si nici nu iti poate fi recomandat ca o solutie de catre "suport", nu?
O zi buna!
0 Aprecieri
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Tot ce e oficial apare doar pe pagina oficiala Samsung. Restul sunt baliverne. Un salut.
0 Aprecieri
Sloobot
Pioneer
Opțiuni
Daca bagi CSC din orice alta tara vei primii OTA updates de la regiunea de CSC bagata dar ai grija ca unele CSC uri nu sunt compatibile cu firmware din alta tara si iti va corupe datele si va trebuii sa resetezi tot.
0 Aprecieri