Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Numere blocate

(Subiect creat la: 17-07-2024 11:41 AM)
587 Vizualizări
daryyy
Student
Opțiuni
Buna, de ceva vreme telefonul meu nu mai primește apelul telefonice de la numerele necunoscute. În momentul în care verific de ce nu am primit apelul scrie "apel blocat", dar eu nu am blocat nici unul dintre acele numere. Asta se întâmplă cu toate numerele necunoscute spre exemplu: Curierul, glovo etc. Ma puteti ajuta? (Samsung Galaxy A22) 
8 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Intră în aplicația telefon la setări, blocare numere și dezactivează blocarea numerelor necunoscute. 1721206933797_1721206933788_0.jpg
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Dezactivează blocare numere dacă este activat !1721207049593.jpg1721208537343.jpg1721208537379.jpg
daryyy
Student
Opțiuni
Am facut acest lucru înainte să las acest comentariu.Deocamdată nu am mai primit apel de la curier să confirm dacă asta era problema.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In cazul in care ai același comportament cu numerele ce nu le ai in agendă, îți recomand ,să iei legătura cu operatorul de telefonie pentru o verificare amănunțită pe numărul tău de telefon.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Nu are treabă seara asta cu necazul inițiatorului. Setarea asta este pentru blocarea apelurilor cu număr ascuns. Acelea cu #*......#* puse înaintea nr telefon propriu!
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Cu siguranță ai blocare numere necunoscute.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România!
După ce îți rezolvi problema, nu uita să le mulțumești celor care ți-au oferit sprijinul...
Prezintă-te, dorim să te cunoaștem.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Blocarea numerelor necunoscute se referă la apelurile la care este activată funcția de apel fără transmiterea numărului. În cazul tău (inițiator topicu) este posibil să ai activată funcția blocare apeluri din afara agendei, adică dacă nu ai numărul salvat în telefon nu poți primi apel!