Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

NFC

(Subiect creat la: 04-11-2024 06:53 PM)
312 Vizualizări
Iuliancf
Apprentice
Opțiuni
Buna! Am un samsung galaxy a05s și caut NFC-ul pt a plăti cu cardul și nu îl găsesc nicăieri. Cum îl activez sau unde se afla?

17 Răspunsuri
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Intră la Setări, apoi la Conexiuni.1730740149919.jpg
Iuliancf
Apprentice
Opțiuni
Am cautat și nu îmi da nmk
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Este posibil să nu aibă NFC. Uite, a mai fost o postare tot despre problema cu NFC-ul.
https://eu.community.samsung.com/t5/alte-telefoane-mobile/samsung-a14-nu-gasesc-nfc-cum-pot-plati-cu...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ce CSC are telefonul și de unde este cumpărat? Mai mult ca sigur nu este făcut pentru Europa dacă nu îl găsești și atunci nu are NFC.
Iuliancf
Apprentice
Opțiuni
Nu stiu ce e ala csc și este luat de la un amanet
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pune un screenshot din setări>Despre telefon>informații software>versiune software furnizor de servicii.
Iuliancf
Apprentice
Opțiuni
.1730743123101_1730743123085_0.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Telefonul este făcut pentru Libia. Din păcate unele funcții sunt disponibile în funcție de regiune. Telefoanele A05 vândute în România (Europa) au NFC, dar în general cele pentru Africa nu.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am scris un articol in care explic ce este CSC...il gasesti in link-ul de mai jos.

https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/csc-country-specific-code/m-p/4757096 

In alta ordine de idei CSC LYS inseamna ca este facut pentru Libia si este foartre posibil sa nu existe NFC activ pentru aceasta tara. Pe de alta parte, LYS face parte din acelasi grup Multi-CSC OXM ca si EUX si ROM/CNX/ORO, etc deci "teoretic" ar fi posibil sa pui firmware de Romania. Totusi aici nu se discuta metode din acestea si nici nu te pot indruma in acest sens

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cat ai dat pe el?
Iuliancf
Apprentice
Opțiuni
500
Vlad1981
Legend
Opțiuni
L-as vinde si as lua A15 care e pentru România si are NFC1730783852631.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună. Dacă nu găsești NFC în setări, la Conexiuni, înseamnă că telefonul tău nu are NFC.
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Bună.Conform Gsmarena depinde pentru ce regiune a fost configurat.Atasez dovada.
1730740518504_1730740518485_0.jpg
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună, modelul tău de telefon provine dintr-o regiune în care NFC nu este disponibil.
Dacă telefonul tău este luat din amanet, cel mai probabil fostul proprietar la cumpărat din alta tara în care NFC nu este disponibil pe acest model.
Dacă telefonul este luat recent, întreabă dacă ai dreptul la retur și cumpara unul la care verifici dacă exista funcția NFC și dacă este destinat pentru România.
Recomandare: Pe viitor nu mai cumpara telefoane din amanet.
Pe lângă tine, mai sunt mulți alții care pățesc la fel.
Pentru telefoane sh la preț corect exista Flip.ro.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu mai cumparati din surse neautorizate ca nu știți ce cumparati..
Opțiuni
Salutare. Telefonul tau nu are NFC, daca tu ai cautat la "Setari", in "Conexiuni" si nu ai gasit nicaieri "NFC". Daca chiar ai nevoie de NFC, poti vinde acest telefon si sa achizitionezi, fie un alt model, fie acelasi model, dar pentru piata din Europa, din ce vad din numarul versiunii pe care o ai pe telefon el nu este destinat pentru piata din Europa. Asta este ca si o tinere aminte, ca data viitoare sa nu mai achizitionezi vreodata vreun telefon de pe surse suspecte, dubioase sau neautorizate...