Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Netflix nu e compatibil cu android 9

(Subiect creat la: 28-09-2020 08:29 PM)
1815 Vizualizări
MertAd
Journeyman
Opțiuni
Bună, am un s8 plus si nu merge sa instalez Netflix. Are android 9. Spune că nu e compatibil. Ce pot face? 

Update: Bună, am gasit problema. Nu sunt certificat in google play. Cum mă pot certifica?
10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
@MertAd Bună la mine merge deși am android 7.1.1 poți încerca să cauți să instalezi de pe apkminor dacă nu merge din google play ,recomandare mea este să fii atent este riscant ,să ai un antivirus,și să alegi versiunea compatibilă cu telefonul tău.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

La ei pe site ai instructiuni legate de ce trebuie sa faci:

https://help.netflix.com/en/node/57688
Daca nu te descurci, da un semn.
Te pune sa instalezi o aplicatie mai veche, dar direct de la ei, sa nu existe riscul sa iei ceva gresit (virusat sau mai stiu eu)

MertAd
Journeyman
Opțiuni
Bună, am instalat si spune ca aplicația nu e compatibilă
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai urmat pasii exact cum iti zice in linkul postat? Atunci e foarte ciudat. Poti incerca si cu o varianta mai veche a aplicatiei, dar daca cu aplicatia pe care ai descarcat-o  de la ei nu a mers, nu stiu ce sa zic..

0 Aprecieri
Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Depinde de unde instalezi Netflix !
0 Aprecieri
AdrianIvn
Navigator
Opțiuni
intra in google play- cont- si la ultima "certificarea play protect" e posibil ca dispozitivul sa nu fie certificat
0 Aprecieri
tony2509
Journeyman
Opțiuni
Salut!
Netflix este compatibil cu android 7 +
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @MertAd ,

Am o întrebare pentru tine: ai modificat sistemul de operare al telefonului? Ai instalat altă versiune a sistemului de operare? Dacă răspunsul este afirmativ acesta este și motivul pentru care nu primești certificarea Google Play. Pe un sistem de operare modificat, altul decât cel original, instalat din fabrică, nu vei primi certificarea Google Play și, prin urmare, nu vei putea instala Netflix.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Pentru certificat google play trebui intrii la magazin play la versiune sa dai click de 3 ori pe versiune dar mai poți întra pe google despre aceasta opțiune ca asa puteți înțelege mai bine și în primul rând sunt multe opțiuni de verificat pentru a fii certificat
0 Aprecieri