Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mutarea contactelor de pe telefon pe cartelă

(Subiect creat la: 01-08-2021 08:27 PM)
27603 Vizualizări
Alex-Ionuț
Explorer
Opțiuni
Bună, mama mea are un Samsung galaxy J5 2014 și aș vrea să știu dacă pot să mut contactele de la telefon pe cartela sim 
5 Răspunsuri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Salut,
Pentru a transfera contactele si numerele acestora de pe un telefon pe o cartela SIM, tot ce trebuie să faci este să accesezi sectiunea Contacte, apoi sa gasesti optiunea “Import / Export” >> “Export pe SIM”. Pentru a descarca numerele pe un telefon nou, operatiunea ar trebui sa se faca in acelasi mod, cu exceptia faptului ca in ultima etapa e important sa selectezi functia „Import in SIM”.

Exportarea si importarea numerelor pe o cartela SIM nu este singura modalitate de a transfera contactele de pe un telefon pe altul.

In cazul in care folosesti un cont Google pe smartphone-ul tau Android, atunci ai optiunea „Sincronizeaza automat datele”. Este important sa o activezi, dup.ă care toate contactele tale sunt salvate automat in cloud. Asadar, trebuie doar sa te conectezi la contul tau Google pe noul smartphone si sa descarci datele salvate in contul tau.
Alex-Ionuț
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai bine în contul Google iar când schimba telefonul și îl configurează cu contul Google numerele vor apărea în agendă. Pe lângă asta poate atașa poze contactelor!
Alex-Ionuț
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Cu contul de Google este sfânt, poți pierde sau strica telefonul, dar numerele de telefon din cont rămân acolo. Cel puțin așa procedez eu. Unde mai pui că numerele pe cartela SIM sunt limitate la 250 parcă.
0 Aprecieri