Cu fiecare nou model lansat smartphone-urile devin din ce în ce mai performante, nu e nicio îndoială. Este incredibilă viteză cu care avansează... Vizualizare anunț
Salut! Am un Samsung note II cumpărat cu 50 de lei din Rădăuți
🤣, e nou-nouț și nu stiu cum sa instalez niște jocuri vechi pe el, stie... Vizualizare anunț
La one ui 7 nu o sa mai fie de la one ui 6.1 cu formele alea geometrice pentru a dat înapoi a merge la lista de recente și a pune în bara?
... Vizualizare anunț
Se merita sa trec de la un Samsung a 54 5g la un S24 FE?
Ma gandesc sa îmi schimb telefonul actual cu ceva din seria S dar cu un buget... Vizualizare anunț
Sincer vorbind, așa am fost convins să cumpăr modelul anterior ceea ce este extraordinar pe timp de soare. Tehnologia Ecranul Antireflexie este... Vizualizare anunț
Astazi aveam nevoie sa lucrez la ceva si pentru a imi usura treaba am zis sa nu mai transfer atatea chestii pe PC ca apoi sa le transfer iar in... Vizualizare anunț
Atât de impunător și futurist, materiale de calitate, ecran superb amoled. Baterie destul de puternică la aceea vreme. Samsung Galaxy S6-Edge-Edge... Vizualizare anunț
Noaptea trecută, când am fost la biserică să descarc, dar acum nu se mai descarcă. De ce? Am stat de la 12:00 până acum pe telefon și nu se... Vizualizare anunț