Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

📶🚫 Lipsa temporară a semnalului rețelei mobile 📲

(Subiect creat la: 12-06-2025 04:47 PM)
172 Vizualizări
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Salutare, 

După ce am trecut la One UI 7, bazat pe Android 15, am observat faptul că, pe smartphone-ul meu, Galaxy A54 5G, cât și pe un Galaxy A15 5G, de câteva ori pe zi, îmi dispare pentru câteva secunde, uneori chiar și pentru un minut, semnalul rețelei mobile, iar după aceea reapare înapoi...

Menționez faptul că, această problemă nu a apărut la început, ci doar recent, cam de câteva zile, o săptămână, maxim.

Am adăugat cartela pe un alt telefon care are One UI 6.1 cu Android 14, iar acolo nu întâmpin această problemă, semnalul rămâne mereu full, iar rețeaua mobilă funcționează în parametrii normali.

Care ar fi cauza pentru care îmi dispare și după câteva secunde/1 minut, îmi reapare înapoi semnalul rețelei mobile?

Mulțumesc!
10 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cauzele pot fi multe, de la un bug pana la probleme hardware (desi nu prea cred).

Incearca un reset la setarile retelei mobile, daca nu se rezolva incearca o alta cartela in tel tau, daca nici asa nu se rezolva vezi daca face la fel in Safe Mode...daca nimic nu merge ai putea da reset la setarile de fabrica dar cel mai degraba ar trebui sa astepti o noua actualizare

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Nici eu nu cred că ar fi vreo anumită problemă hardware.
Lucrul enervant este că, atunci când am mai mare nevoie de semnal, atunci dispare semnalul... 🙂 O să încerc să resetez setările rețelei mobile, poate o să meargă. Resetarea la setările din fabrică, ar fi, cred, ultimul lucrul pe care l-aș putea face (în cazul în care, nu o să-și revină)... Aștept să primesc actualizarea de securitate de pe luna iunie, poate o să rezolve acea actualizare, această problemă.
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Recent a apărut această problemă și pe un A15 5G...
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Am menționat mai sus, faptul că la început nu mi-a apărut această problemă, ci doar acum, de câteva zile.
Toni666
Journeyman
Opțiuni
Salut . Eu tind să cred că este în mare parte o problemă a operatorilor de telefonie. Și eu am pierdut semnalul complet .. pe 2 telefoane : un MobiWire 3g , și un Samsung S24 Ultra. Nu știu de ce , dar pare că deși tenologia avansează, semnalul emis de operatori .. scade pe zi ce trece.
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Eu sunt pe rețeaua mobilă Orange. Tu?
Toni666
Journeyman
Opțiuni
Am - orange, telekom și digi .
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Pe toate 3 ai probleme? Eu am Orange și acolo întâmpin problema.
Toni666
Journeyman
Opțiuni
Da.. cade semnalul indiferent de telefon sau de rețea.
Nut20
First Poster
Opțiuni
Mie deodată îmi apare ca nu mai am cartela in el s21 5g
0 Aprecieri