Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A40 - nu mai merge screen recorder

(Subiect creat la: 04-01-2021 12:29 PM)
563 Vizualizări
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni

Nu mai merge screen recorder-ul pe samsung galaxy a 40(inainte mergea perfect)

Va las un video sa vedeti,poate ma puteti ajuta

La fel se vede si cand fac screen mirroring pe un tv(am incercat si cu tv samsung si tot nu merge)(am folosit si aplicatii de pe magazin play pentru screen mirroring si tot la fel se vede)

16 Răspunsuri
Sevenn
Journeyman
Opțiuni
Din câte vad folosești o aplicație samsung scren recorder by rgb tech poate numai funcționează aplicația cum trebuie, cauta alta aplicație de înregistrare ecran, sau aplicația telefonului "dacă are"

Screenshot_20210104-123811_Samsung capture_693.jpg

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din ce am gasit pe site-ul Samsung, A40 nu are screen recorder buil-in.
@Ștefanstefan  ne poti spune ce aplicatie folosesti? Nu vad de ce nu ar functiona screen mirroring insa. Iti da vreo eroare?

0 Aprecieri
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni
poti lua screen recorderul de la samsung,chiar daca nu e oficial in telefon(eu folosesc alt screen recorder pentru ca acala de la samsung nu mai merge)(nu apar erori sau ceva)in poza este apk-ul de la screen recorder.de fiecare data cand nu mai mergea trebuia sa resetez telefonul si apoi sa il reinstalez...dar e prea multa bataie de cap cu resetatul si cu recuperarea datelor

Screenshot_20210104-125426_My Files.jpg

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Clear cache telefonului sau aplicatiei?
Sugerez dup.a clear cache telefonului sa cauti aplicatia screen recorder, dai pe storage si dai clear cache si clear data. Posibil sa functioneze dup.a.

0 Aprecieri
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni
daca dau clear cash la telefon,imi raman datele pe care le am salvate nu?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, goleste doar temporarele, nu pierzi nimic. 
Sa dai si clear data la aplicatia screen recorder, nu doar clear cache (dar la aplicatie).

0 Aprecieri
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni
incerc acum poate isi revine
0 Aprecieri
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni
tot nu merge....
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Clear cache la telefon si dup.a asta clear cache si clear data aplicatiei?
Imi pare rau, alte idei nu mai am.

0 Aprecieri
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni
telefonul ăsta face o gramada de probleme,daca stiam nu il mai luam
0 Aprecieri
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni
acel screen recorder functioneaza,il folosesc in locul celui de la samsung.Cel din stanga este cel rgb tech iar cel din dreapta este cel de la samsung

Screenshot_20210104-125920_Samsung Members.jpg

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incearca un clear cache la tot telefonul in prima faza urmand pasii de mai jos cu atentie: https://www.youtube.com/watch?v=gUVxZRbq9KE&ab_channel=HardReset.Info

0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Un clear cache ar trebui sa meargă
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Înainte vezi dacă sunt permisiunile acceptate
0 Aprecieri
Ștefanstefan
Journeyman
Opțiuni
sunt toate permisiunile acceptate(a mers vreo 3 luni si apoi gata)Am facut si clear cash si nu isi revine..momentan folosesc alt screen recorder
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Modelul A40 nu deține aplicație preinstalata de la Samsung. O spun că am un A40 .. Posibil aplicații pe care le folosești pentru înregistrare sa nu apară vreun conflict între cele două și să se anuleze reciproc. încearcă să dezistalezi pe celelalte și să rămâi doar cu una. Încearcă și așa . sa nu uiți să-i faci și un clear cache.. Baftă!
0 Aprecieri