Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

De ce nu pot primi apeluri?

(Subiect creat la: 20-07-2022 08:37 PM)
14906 Vizualizări
gabrielasudriu
First Poster
Opțiuni
Eu pot suna , dar nu pot primi apeluri  , când încearcă sa ma sune cineva robotul spune ca numărul nu este în serviciu 
9 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Verifica daca nu cumva ai blocarea sau redirectionarea apelurilor activa.

Intrii in aplicatia telefon, meniu dreapta sus Call settings - Supplimentary settings - Call baring.. Vezi daca este ceva activ. Poti suna si la operator sa vezi daca nu sunt restrictii sau ceva in neregulaScreenshot_20220720-212808_Call settings.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. O resetare la rețea ar fi o sugestie. De asemenea îți sugerez să ștergi numerele formate și să reiei apelantul din lista de contacte.
0 Aprecieri
JAKKs
First Poster
Opțiuni

la mine resetarea nu a mers, în schimb a mers faza a doua, am șters din lista de apeluri istoricul de cel puțin 4 zile pe care i-am apelat în urmă, sa rezolvat, puteam primi apeluri dar nu am putut apela

Să aveți noroc

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă n-ai putut apela și doar primii apeluri ar fi cazul sa iei și tu legătură cu operatorul de telefonie pentru o verificare in prealabil pe al tău număr.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai rezolvat problema? 

Cel mai probabil este o restrictie / problema de la operatorul de telefonie mobila. I-ai contactat?

0 Aprecieri
IngersiDemon
First Poster
Opțiuni
Salut. Nu pot primi apeluri pe Samsung în Telekom, ce ar trebui să fac? Îmi merge netul, pot face apeluri dar nu pot să primesc.
0 Aprecieri
Cadína
First Poster
Opțiuni
Nu pot sa sun și la rândul meu sa fiu sunata.
0 Aprecieri
marilena86
First Poster
Opțiuni
Bună ziua! Eu primesc apeluri, dar nu pot suna.
0 Aprecieri
alexandea2998
First Poster
Opțiuni
Bună ziua. Când încerc să sun îmi scrie mereu sus " nu s-a putut conecta la rețea" și se închide. Nu pot suna și nu pot fi sunata. Mesaje pot primi și pot trimite. Un sfat?1718812491748.jpg
0 Aprecieri