Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

De ce m.i se dezactiveaza datele mobile, in timpul unui apel ? Ce pot face ?

(Subiect creat la: 25-03-2024 12:10 AM)
1098 Vizualizări
SusyKass
Explorer
Opțiuni
Samsung S8+
22 Răspunsuri
costintn
Voyager
Opțiuni
poti activa functia de apel 4g, setari-conexiune-retele mobile si acolo ai apel 4g(sau apel volte), pe care il activezi
cel putin asa e la mine. daca nu gasesti da i un search in setari si ai rezolvat
SusyKass
Explorer
Opțiuni
Il am activat pe 4G ,până acum niciodata nu am avut această problema, deși am auzit pe multi ca au aceeași problemă.
costintn
Voyager
Opțiuni
ai incercat un restart la telefon? sau sa scoti cartela si sa o bagi la loc? poate asa isi revine
SusyKass
Explorer
Opțiuni
Am incercat de toate, scos cartela, pusă în alt telefon restart la telefon ,ba chiar am sunat si la companie si nimic. Singurul raspun s ce am a fost ca in timpul apelului se pune în rețeaua 2G ,unde nu ai net apoi imediat ce se termină apelul se pune automat in reteaua 4G ...
costintn
Voyager
Opțiuni
am inteles
altceva nu stiu ce ar putea fi
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu cred ca ai înțeles, trebuie activa funcția Volte sau 4G calling.
Dacă nu ai funcția in setări, e posibil sa fie din cauza operatorului.
Funcția este pe on? Poți pune un screenshot cu butonul respectiv din setări?
SusyKass
Explorer
Opțiuni
O am activa funcția Volte, dar se pare ca este activa doar pe telefon, nu si la ei ...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Intră în Setări - Conexiuni - Rețele mobile, și bifezi opțiunea - Apeluri Volte (4G Calling)
Sper că ai înțeles pașii de urmat.
SusyKass
Explorer
Opțiuni
O am activată funcția apeluri Volte, tot nu funcționează..Am sunat si la companie si nici ei nu au știut să îmi dea un răspuns..cum am specificat si mai sus intr.un alt comentariu..au zis ca atunci cand sun se pune me modul 2G ceea ce înseamnă că pe acest 2G funcționează doar apelurile, si odată încheiat apelul se muta automat pe 4G
Androidus
Voyager
Opțiuni
Așa se întâmplă la Vodafone parcă
SusyKass
Explorer
Opțiuni
Digi ..Cartela de Spania, cea care vine cu două numere unul românesc si unul spaniol..o am de 15 ani ...
0 Aprecieri
Androidus
Voyager
Opțiuni
Am observat pe urma ca și la Digi. Dar acum ceva ani am văzut ca face asa când eram și eu și fratele pe Vodafone.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Când ai pus cartela în celălalt telefon, acolo rămânea pe 4G și date mobile active? Operatorul a verificat dacă este activ apelul 4G/ volte la ei, nu pe telefon? Dacă operatorul a spus că se pune pe 2G când suni, înseamnă că nu folosești VoLTE în timpul apelului, iar apelul clasic merge doar pe 2G/3G și de aceea se dezactivează datele mobile. Dacă nici în alt telefon nu rămâne pe 4G atunci sigur problema este la operator și ei trebuie să o rezolve.
SusyKass
Explorer
Opțiuni
Si in celalat telefon am aceeași problemă...pe telefon am activat apelul 4 G Volte. Dar se pare ca degeaba il am ...Nu stiu ce sa zic, dacă la ei funcționează apelul Volte, nici eu nu am întrebat nici ei nu mi.au zis nimic...este o cartelă Digi Spania...cea cu 2 numere, românesc și Spaniol...o am de 15 ani ..dar până acum o săptămână nu am avut niciodată problema asta...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce companie? Poate nu suporta VoLTE. Degeaba o ai activata in telefon daca nu o ai activa pe numar. Ai cartela sau abonament? Poate la cartela nu este activ serviciul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
SusyKass
Explorer
Opțiuni
Cartela...
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Ai cumva 2 sim-uri în telefon?
Eu asa pățesc cu 2 sim-uri, am datele setate pe sim1, iar cand primesc apel pe sim2 raman am date în timpul apelului. Imediat ce se termina apelul de pe sim2, se reactivează datele de pe sim1.
Ideea e ca nu pot functiona ambele simuri simultan.
SusyKass
Explorer
Opțiuni
Telefonul meu are doar un sigur sim...
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Ai încercat cumva cu un alt sim de la un alt operator decât ai acum? Sa vezi dacă e problema de la telefon sau de la operatorul pe care îl folosești acum.
Adică, dacă ai acum sim Orange, baga un sim de la Vodafone sau Digi. Sau invers. Asa o iei prin eliminare, dacă e de la telefon sau de la operator/sim.
0 Aprecieri
Androidus
Voyager
Opțiuni
Încearcă setările expuse aici și executa cateva probe și cu alte sim-uri de la alti operatori dacă ai posibilitatea.
Și aceiași cartela a ta la alt telefon asemănător.
Sa știi măcar de cine te iei, de Samsung sau de Digi