Ce utilizezi pentru comenzile vocale, Bixby sau Google Assistant? Din pacatele ambele stau extrem de prost cu descifrarea limbii romane, chiar daca numele este unul care poate fi pronuntat in engleza. Daca ai ceva gen "Gabriel" posibil sa il interpreteze corect da spune-i "Call Vasile" si va da rateu...sau nu. E la noroc mai ales ca pronuntia noastra a numelui in engleza este aproximativa si rostim cuvintele asa cum credem noi ca ar trebui sa sune ceea ce poate sa nu fie inteligibil pt Bixby sau Google.
Am incercat un timp sa fac si eu asta si ziceam "Call Adi"...Bixby ma intreba "which Ady do you want me to call?" (aveam mai multi)...după aia, "which number do you want me to call?" (avea si "mobile" si "work")...in final am renuntat complet si imi e mai simplu sa il apelez de pe mobil, cu quick dial sau search sau din bara laterala de contacte.
Bafta...