Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Ce telefon mobil să-i iau unui copil de clasa a VI-a?

(Subiect creat la: 23-01-2021 12:30 PM)
1051 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

A cam venit momentul ca băiatul meu, care este în clasa a VI-a, să-și schimbe telefonul. Are unul de aproximativ doi ani (nu e Samsung), încă l-ar mai putea folosi, dar bateria a început să se ducă foarte rapid, în condițiile în care setea de gaming și-o satisface pe laptop și Xbox.  În plus, spațiul (32GB) nu-i mai este suficient.

Sunt curios ce recomandări de telefoane mobile aveți voi, ținând cont de următoarele aspecte:

- posesorul va fi un copil, clasa VI-a

- bugetul nu e foarte mare, în jurul sumei de 1.000 lei

- scopul principal al telefonului nu este joaca, dar dacă vrea să-și instaleze vreun joculeț, n-ar trebui să fie împiedicat de prea puțină memorie sau spațiu

- pe mine m-ar interesa o baterie puternică, să țină cât mai mult

- băiatul nu e social media fan, nici tik tok-ist

- camera foto să fie așa și așa, nici prea prea, nici foarte foarte

- să fie telefon Samsung

Cam astea cred că ar fi condițiile. 

Am făcut un pic de research și am ajuns la câteva modele:

• Samsung Galaxy M21, 949 lei la eMAG. Are Android 10, procesor bunicel, an apariție 2020,  spațiu  64GB, RAM 4GB, patru camere foto, cameră frontală 20 Mpx, baterie 6.000 mAh;
  • Samsung Galaxy A31, la același preț, cam aceleași specificații, doar bateria e ceva mai mică, de 5.000 mAh;
  • Samsung Galaxy A21s, tot cam aceleași specificații

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

And the winner is Galaxy M21. M-a convins bateria de 6.000 mAh!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

40 Răspunsuri
pali67
Journeyman
Opțiuni
M21 este foarte bun :smiling-face:
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
https://emag.page.link/34Dp6aAF8zRheAa16

Asta e recomandarea mea. Samsung Galaxy A51, 128 GB, 4GB RAM, 4G - depășește cu 100 lei bugetul menționat, dar cred că îl ține până la liceu, dacă detaliile cu privire la utilizare rămân cel puțin asemănătoare. :d
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@Silviuzz  a scris:
https://emag.page.link/34Dp6aAF8zRheAa16

Asta e recomandarea mea. Samsung Galaxy A51, 128 GB, 4GB RAM, 4G - depășește cu 100 lei bugetul menționat, dar cred că îl ține până la liceu, dacă detaliile cu privire la utilizare rămân cel puțin asemănătoare. :d

Depășește cu 200 de lei bugetul menționat, însă e adevărat, are specificații mult mai bune decât cele trei modele pe care le-am identificat eu. Inițial, asta a fost și alegerea mea, dar soția se uita la niște modele pe la 600-700 de lei. Eu, împăciuitor, am zis să nu fie nici ca ea, nici ca mine, motiv pentru care am pus prag psihologic la 1.000 de lei 😀.

NU UITA!

Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Da, greșeala mea, am rămas cu prețul de la A41. Pe website-ul oficial Samsung e 1149 RON
0 Aprecieri
pali67
Journeyman
Opțiuni
sau a51
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
🤔 de ce nu un A20e
e mic (deci nu-l poate scăpa din mână)
3gb ram
bateria e sub 4000 mah
si e si ieftin
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
A21s
de ala am avut si eu si tinea bateria extrem de mult,nu se incălzea,in 2 ore era full bateria,lag nu avea,stateam cate 7 ore pe zi pe el si ziua urmatoare tot mai avea 43%
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
A51 de la Altex este in oferta in acest weekend! Smeker AOD tot ce vrei One Ui 2.5 un Super Amoled Full HD+ superb. Exynos 9611 pe 10 nm
0 Aprecieri
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
As merge pe galaxy m21
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
No way
0 Aprecieri
RS2092
Helping Hand
Opțiuni
are procesorul de la a51,dar cu baterie mai mare. verifica specs. la camere nu o fi la fel de bun,dar aia e
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Să nu ii iei un telefon scump sau forte mare deoarece la școală exista foarte multe probleme.
in unele scoli sunt interzise si nu are voie cu tel.
în altele le confisca profesori la început și le dau la sfârșitul programului ( am pățit-o în clasa 7 am dat telefonul cu 95%baterie și la sfârșitul orelor avea doar 45% și telefonu era închis unui coleg ia spart iphone 7 plus și nu ia plătit nimeni reparația (2000de lei) a venit politia a fost mare tam-tam in scoala a luat amprenta de pe telefon ....)
eu personal unui copil pana în liceu ii recomand un telefon cu taste
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
la sfârsit imi pare rău dar e total gresit
gândeste-te la situatia de acum
cum merge class room pe nokia cu butoane🤔
nici nu se mai prea produc telefoane cu butoane deoarece sunt inapoiate rău
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
classroom merge mai bine pe laptop
0 Aprecieri
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
merge dar arata-mi mie un copil care sa nu aiba facebook sau tiktok sau să se uite pe youtube
eu la 7 am primit un galaxy young gt-s6310 pe negru,acum la aproape 14 am un s8+ care plănuiesc sa-l schimb
doar un telefon cu butoane am avut mai exact un nokia 230
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@P3tr1  a scris:
merge dar arata-mi mie un copil care sa nu aiba facebook sau tiktok sau să se uite pe youtube
eu la 7 am primit un galaxy young gt-s6310 pe negru,acum la aproape 14 am un s8+ care plănuiesc sa-l schimb
doar un telefon cu butoane am avut mai exact un nokia 230

Îți arăt eu :). Băiatul meu, care merge spre 13 ani, nu stă pe Facebook, nici pe Tik Tok. YouTube-ul îl folosete cu moderație.

NU UITA!

P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
atunci ce vrea să facă cu el?
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
am avut cont de facebook din clasa 2 dar nu l-am folosit și nici nu îl folosesc cred ca în 10 ani de când îl am am pus undeva la 10 postari
ma uit pe youtube sau netflix, imi placea tiktok in carantină.
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Nici eu nu prea utilizez Facebook sau TikTok(Astea doua mi-au adus bateria de pe J6 la apus mai devreme de un an)

Cel mai mult utilizez G News,YouTube,si aplicații baisic
0 Aprecieri