Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce să iau, A52s sau S20 FE?

(Subiect creat la: 20-11-2022 04:21 PM)
375 Vizualizări
d3duhp
Pioneer
Opțiuni

Bună comunitate,tot cu A21s am rămas. Dar de ziua mea,27 aprilie,in 158 zile,îmi voi lua(că na trebuie să strâng bani) și mă interesam de A52s sau S20 FE.

Care e mai bun??
22 Răspunsuri
Szabcsy
Apprentice
Opțiuni
s20fe
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,

Nici o șansă să aduni destui bani pentru un S21FE?
d3duhp
Pioneer
Opțiuni
M aș întinde spre un S21 FE,dar faptul că nu este un încărcător în cutie mă cam face să mă răzgândesc.
0 Aprecieri
d3duhp
Pioneer
Opțiuni
A da,am uitat să menționez:nu aș vrea un telefon extrem de scump,maxim 2.300 lei.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta e cel mai mic inconvenient. Găsești încărcătoare sub 100 de Ron , originale Samsung. Eu zic sa mergi pe S21Fe.
d3duhp
Pioneer
Opțiuni
Ehhh,mă mai gândesc
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Colegul @ElfStone, are dreptate. Nu sunt scumpe incarcatoarele și S21Fe este un dispozitiv bun.
alzr
Pathfinder
Opțiuni
Posibil sa nu se mai gaseasca atunci, dau semne de disparitie. Sunt deja invechite ambele. S20 FE este mai performant, fiind din gama S si avand un procesor de top din 2020.
Oricum, vor mai fi lansate, A54 de exemplu, poate se ieftineste S21 FE si il poti prinde la un pret bun. Daca le vei gasi atunci, posibil sa fie la suprapret de la magazinele care inca le vor mai avea. Inca o varianta ar fi sa iti cumperi second hand, de la magazine de incredere (au garanție 1 an) , acolo sunt preturi foarte bune.
0 Aprecieri
d3duhp
Pioneer
Opțiuni
Mă gândesc să iau second hand,dar nu prea sună așa bine pentru mine.
0 Aprecieri
alzr
Pathfinder
Opțiuni
Poti incerca, ai drept de retur legal de 14 zile si pentru variantele second daca nu te multumeste.
Si eu sunt sceptic cu privire la telefoanele sh, mai ales daca le este schimbata vreo componenta.
Dar la cele android cazurile de schimbare sunt foarte mici spre deloc. Iti las cateva site-uri daca te intereseaza: (TotalConvert.ro, Flip.ro, Klap.ro).
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Nu-ți recomand să-ți iei second-hand. De altfel între cele două modele stipulate de.tine îți recomand A52s.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
158 de zile daca pui 5 lei pe zi faci 790 de lei. Cu 10 lei ai 1580 lei. Nu iti ajung bani pentru ceea ce vrei tu. Sunt sanse sa nu mai gasesti noi.
Orienteaza-te spre altceva sau pune 20 lei pe zi (o medie) si poate iti poti lua ceva mai performant
0 Aprecieri
d3duhp
Pioneer
Opțiuni
Varianta a doua,adică cea cu dacă pun 10 lei pe zi am 1580 ar cam merge,deoarece A52s Awesome Black pe eMAG este 1400 lei.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Peste 6 luni crezi ca il mai gasesti ?
Poatr ai noroc si il iei cu 1200 sau cine stie iei altul mai performant.
Chestia este sa poti sa strangi banii si ***** ce te vezi cu ei in mana ( poate de ajuta si parintii) iti iei ce vrei tu
0 Aprecieri
d3duhp
Pioneer
Opțiuni
da,mă ajută și părinții,și gen S8 încă se vinde după 5 ani deci de aia cred că o să îl mai găsesc.
0 Aprecieri
d3duhp
Pioneer
Opțiuni
M-am decis să merg pe un A52s. Este in bugetul meu,mulțumesc!
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Să-l stăpânești sănătos!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salutare,

Poți posta in topicul inițial 🙂

Felicitări pentru decizie. Sa ne zici cum e cand îți ajunge.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Felicitări pentru alegere! Sa ne spui când îți ajunge :)).
0 Aprecieri
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Sal stăpânești sanatos
0 Aprecieri