Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce contează mai mult pentru tine, bateria sau camera foto?

(Subiect creat la: luni)
338 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Să presupunem că ai putea alege cu ce să-ți dotezi telefonul, cea mai bună baterie posibilă sau cea mai bună cameră foto posibilă. Ce ai alege? Ce este mai important pentru tine?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
32 Răspunsuri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, pentru mine contează cel mai mult bateria, că poze nu prea fac.
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Aș alege camera cea mai bună... 📷
Bateria(acumulatorul) se reâncarcă... 🔋
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă ar fi după mine, le-aș alege pe amândouă, dar având în vedere că doar una pot alege. Prefer să am cea bună baterie. 🙂
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Eu aleg bateria, nu ma interesează camerele, ca nu prea fac poze nici videoclipuri, dar bateria e foarte importantă, mai ales când sunt la munca 12 ore și nu am acces la priza!
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Camera foto.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Camera categoric. Prize sunt destule și, dacă e cazul, e mai ușor să am în buzunar o baterie externă decât un DSLR.
Chiar acum în weekend am tras tare de cameră (cu câteva sute de poze și multe clipuri video), dar și de baterie 😁.
S25 ultra s-a descurcat foarte bine la ambele capitole.
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Camera si la mine.
Teo2024
Troubleshooter
Opțiuni
Camera. Cu greutate as sacrifica totusi bateria...
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Camera foto, clar.
Daca tin asa tare sa dureze bateria cat mai mult, mai bine ma intorc la Nokia 3310 🤣 🤣 🤣 🤣
Nu ma deranjeaza sa-l incarc des si mereu am la mine si bateria externa.
GuleșCătălin
Journeyman
Opțiuni
Din cele două as alege bateria
Cristi_HS
Explorer
Opțiuni
Bateria e cea mai importantă.
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Fara nici un dubiu,clar CAMERA.Bateria o incarci sau o schimbi.
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Și dacă ramai fără bateria și nu ai nicio priza ce faci?😂 Unii stam departe de prize ore bune
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Pentru asta au fost inventate bateriile externe!😅
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Iți place să umbli cu bateria și cablu în buzunar? Ca mie nu prea,e cam incomod și ocupa spațiu. De ce să țin o baterie după mine? Doar ca telefonul nu e în stare sa aibă 1 zi de autonomie?
Nu am achiziționată nicio baterie externa, consider ca autonomia telefonului trebuie sa fie suficienta,nu sa ma fortez sa cumpăr o baterie.
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Nu ma deranjeaza cu nimic sa iau dupa mine tot ce consider ca-mi este necesar.
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Eu vreau sa am cât mai puține lucruri la mine,nu sa îmi încarc buzunarele și eventual borseta de tot felul de lucruri inutile ce ocupa spațiu și greutate!
Consider ca bateria externa nu este un accesoriu obligatoriu pentru a avea o autonomie de minim 1 zi la telefon, totuși Samsung ar trebui sa îmbunătățească mai mult autonomia și sa numai fim nevoiți sa incarcam telefoanele prea des.
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Iar pentru toate astea exista rucsac.
0 Aprecieri
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Eu sunt o persoana mai comoda,nu îmi place sa car multe lucruri la mine, o borseta cel mult îmi e suficient, deși am zile când ies fără nimic,și îmi pun ce am nevoie în buzunar, ce fac, îmi pun bateria externa în buzunar? E incomod.
0 Aprecieri