Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce asteptari aveti de la S24?

(Subiect creat la: 08-12-2023 08:31 PM)
264 Vizualizări
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Inca putin si cei de la Samsung vor lansa noile telefoane din seria S24.
Cu siguranta ati vazut / ati cautat pe internet leaks, rumors si v-ati facut o idee cam cum o sa arate si de ce vor fi capabile telefoanele (S24, S24 Plus, S24 Ultra).

Vazand ca suntem in numar mare in aceasta comunitate, m-am gandit sa fac aceasta postare pentru ca sunt pasionat de tehnologie si cu siguranta si voi, astfel am zis ca este o idee buna sa vorbim si sa vedem care sunt asteptarile fiecaruia fata de urmatorul S24

Incep eu:
- Imbunatatirea senzorului Ultra sonic pentru amprenta (De cand mi-am luat S22 am incercat 3 sticle de protectie si scanarea amprentei este dificila. Stiu ca poti activa touch sensitivity si sa cumperi o sticla de protectie speciala pentru amprenta, dar consider ca se pot face imbunatatiri majore la senzor pentru a fi capabil cu orice sticla de protectie fara batai de cap.

- Sa aibe 3D touch cum era odata pe S8 si S9 pe butonul de Home (Mi-a placut acel 3D touch si feedback-ul pe care il oferea si mi-ar place sa aibe 2 3D touch buttons in lock screen. Mai precis pe butonul de flashlight si camera, iar daca tot suntem la acest capitol, nu ar strica o animatie mai frumoasa inloc sa apara o fereastra asq out of nowhere).

- Un face recognition mult mai bun. (Consider ca se pot face imbunatatiri la acest capitol sa fie mai potent in multe situatii, ex. low-light si fara flash. Daca cei de la apple au reusit asta cu FaceID, sigur pot si cei de la Samsung sa faca acelas lucru).

- Culori mai indraznete. (Pe vremea cand aveam S9+ midnight black, mi-a placut enorm de mult acea culoare, negru inchis si pe sticla cat si pe margini. Mi-ar place sa vad o culoare asemanatoare si pe noua serie S24)

- Imbunatatiri la camera overall. 

Continuati voi mai jos, doar daca doriti evident 
10 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Singura așteptare pe care o am eu, este să arate diferit față de S22U/S23U.
Legat de amprentă, recomand folia de la Whitestone Done. Folia este compatibilă cu amprenta și nu vei avea probleme cu ea.
Abia aștept lansarea seriei S24. 😄
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Sunt de acord cu ce spui legat de design! Si eu sper sa aibe un design diferit fata de cele precedente si sa fim cu totii placut surprinsi cu ceva nou 😁
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Am uitat sa-ti multumesc si pentru recomandarea foliei Whitestone done! Am sa arunc o privire
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ca să meargă senzorul ultrasonic cu orice folie, trebuie întâi să găsească samsung o modalitate de a învinge fizica. 😁
E echivalent cu a face o cameră care face poze clare prin sticlă mată.
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Aproape sa mearga cu orice folie 😁 Daca chiar o gaseasca o solutie la aceasta treaba, ne-ar scapa de un chin atunci cand trebuie sa cumparam o folie de protectie si sa fie mai ok citirea amprentei.

In momentul de fata folosesc o sticla de protectie cat de cat subtire si se presupune ca merge ok si cu citirea amprentei, dar tot degeaba. Imi da fail de foarte multe ori, iar degetul trebuie sa fie cald, putin umed si sa depun presiune pe ecran ca citirea amprentei sa mearga. Daca o dau jos merge brici :))
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cu folia sunt trei probleme majore
1. Nu toate foliile sunt destul de calitative pentru a transmite sunetul identic pe toată suprafața necesară pentru amprentă.
2. În funcție de grosimea lor, îndepărtează zona în care se produce ecoul și îl atenuează.
3. Probabil și cel mai important, între folie și ecran nu trebuie să existe niciun pic de loc gol (practic ar trebui pus gel pentru ecografii 😁).
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Mari schimbări nu o sa fie între S23 Ultra și S24 Ultra..daca da..sper sa nu mi-l schimb😆
Gavrila
Navigator
Opțiuni
Sa se lanseze doar cu procesorul de la Snapdragon! Nu mai vreau Exynos!
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Sincer, asta imi doresc si eu. Snapdragon mereu au fost top!

Dar din ce am citit, o sa aibe noul exynos. Poate o sa fie mai bun :smiling-face:
0 Aprecieri
Claudiu93
Explorer
Opțiuni
Mi-ar fi plăcut ca versiunea s24 s24+ și s24 ultra de 1tb să vină cu slot de card
0 Aprecieri