Inca putin si cei de la Samsung vor lansa noile telefoane din seria S24.
Cu siguranta ati vazut / ati cautat pe internet leaks, rumors si v-ati facut o idee cam cum o sa arate si de ce vor fi capabile telefoanele (S24, S24 Plus, S24 Ultra).
Vazand ca suntem in numar mare in aceasta comunitate, m-am gandit sa fac aceasta postare pentru ca sunt pasionat de tehnologie si cu siguranta si voi, astfel am zis ca este o idee buna sa vorbim si sa vedem care sunt asteptarile fiecaruia fata de urmatorul S24
Incep eu:
- Imbunatatirea senzorului Ultra sonic pentru amprenta (De cand mi-am luat S22 am incercat 3 sticle de protectie si scanarea amprentei este dificila. Stiu ca poti activa touch sensitivity si sa cumperi o sticla de protectie speciala pentru amprenta, dar consider ca se pot face imbunatatiri majore la senzor pentru a fi capabil cu orice sticla de protectie fara batai de cap.
- Sa aibe 3D touch cum era odata pe S8 si S9 pe butonul de Home (Mi-a placut acel 3D touch si feedback-ul pe care il oferea si mi-ar place sa aibe 2 3D touch buttons in lock screen. Mai precis pe butonul de flashlight si camera, iar daca tot suntem la acest capitol, nu ar strica o animatie mai frumoasa inloc sa apara o fereastra asq out of nowhere).
- Un face recognition mult mai bun. (Consider ca se pot face imbunatatiri la acest capitol sa fie mai potent in multe situatii, ex. low-light si fara flash. Daca cei de la apple au reusit asta cu FaceID, sigur pot si cei de la Samsung sa faca acelas lucru).
- Culori mai indraznete. (Pe vremea cand aveam S9+ midnight black, mi-a placut enorm de mult acea culoare, negru inchis si pe sticla cat si pe margini. Mi-ar place sa vad o culoare asemanatoare si pe noua serie S24)
- Imbunatatiri la camera overall.
Continuati voi mai jos, doar daca doriti evident